21.05.11
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: tokat
Rep Puani : 10
|
Cevap: Asi_Kardelen ile Röportaj
ayvaz58 Nickli Üyeden Alıntı
|
madem öyle bir kaç soruda ben sorayım o zaman ,
1- Kültürümüzdeki yozlaşma hakkında ne düşünüyorsunuz,gençlerin ve ailelerin bu konudaki etkileri nelerdir
2-Cemevlerinde her Perşembe sadece 20 kişiyle yapılan cemler için fikirleriniz düşüncelerinizi alabilir miyiz
3-Köyden Kente Göçüşlerde Aleviliğin gördüğü olumlu ve olumsuz etkiler nelerdir
4-Alevileri mecliste başkanı alevi olan CHP mi Yoksa alevi milletvekili fazla olan BDP mi yoksa bağımsız Turgut Öker mi daha iyi temsil edecek ,
Umarım sıkılmadınız sorulardan, cevap vermek istemediğiniz soru varsa tabiki es geçebilirsiniz,şimdiden teşekkürler
|
cevap1:Gençlerin avrupaya özenmeleri sebebiyle kendi kültür değerlerimizi gittikçe kaybetmekteyiz. bunlar dil, giyim örf ve adetlerin zamanla değişmesine ve yok olmasına etkili olmaktadır. Ailelerinde çocuklarını bunları göz eterek kendi ülkemize ve toplumumuzun değerlerini göstermesi gerekmektedir.
cevap2.: bu bizim kendi toplumuzun büyük bir ayıbıdır. bunun sebebi ise insanları sosyo ekonomik açıdan uğraşmalarıdır.
cevap.3: bu konuyu sadece aleviler için değil TC. için düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Aleviler için ise bence olumlu yönleri olmuştur.
4.biz her zaman atatürkün ilke ve inkilaplarını yaşam tarzı olarak görmüşüzdür. T.c her zaman laik bir ülkedir bu yüzden hiç bir zaman CHP den vazgeçmiyeceğiz.
|
Sponsor Reklamlar
|
dönüp benim büyük allahım var de
|
|
Alinti
|