Sponsor Reklamlar

Hayır Dedikleri Için Cöpleri Toplanmıyor

Genel konular Katagorisinde ve  Pir Yolu Haber Merkezi Forumunda Bulunan  Hayır Dedikleri Için Cöpleri Toplanmıyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...

Seçenekler
Alt 30.09.10   #1
DevrimChe
DevrimChe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Australia
Rep Puani : 10
Standart Hayır Dedikleri Için Cöpleri Toplanmıyor

12 Eylül Pazar günü yapılan Anayasa Değişikliği Referandumu'na kadar Tekirdağ-Çerkezköy Belediyesi tarafından çöpleri haftada 2 gün alınan Pınarça ile yine çöpleri haftada 1 gün alınan Yanıkağıl'da sandıktan HAYIR oylarının ezici bir çoğunluklu çıkmasının ardından çöpleri alınmaz oldu.

Her iki köyde de konteynırlar çöplerle dolup taşarken, köylüler "Referandumda HAYIR oyu verdik bu yüzden çöplerimiz alınmıyor. 12 Eylül'e kadar alınan çöpler şimdi neden Çerkezköy Belediyesi tarafından toplanmıyor. Referandumda HAYIR verdik hayrını görmedik. Şimdi cezasını çekiyoruz" diye sitemde bulundular.

Pınarça Köyü sakinleri, çöplerinin referandumdan beri toplanmadığını belirterek, "Eskiden haftada iki gün olmak üzere çöplerimiz Salı ve Cuma günü Çerkezköy Belediyesi tarafından alınırdı. Çünkü burası Belediye'nin mücavir alanı içinde yer alıyor. Fakat referandumun ardından çöplerimiz alınmıyor. Kaç defa müracaat ettikse çöplerimiz alınmadı. Pınarça halkı olarak vergimizi veriyoruz, sorumluluklarımızı yerimize getiriyoruz ama çöplerimiz 15 gündür alınmıyor" dediler.

Konteynırlardan taşan çöplerin halk ve çevre sağlığını tehdit ettiğini belirten köylüler, "Bizi Çerkezköy Belediyesi'nden kurtarın, Kapaklı'ya bağlayın. Bir müslüman bir müslümana bu eziyeti eder mi? Çöplerimizi elinde imkan varken 15 gündür almamak insanlığa, vicdana sığar mı?" dediler.

"Bir kamyon tutup çöpleri AKP İlçe teşkilatının önüne bırakırız"
Yanıkağıl Köyü Muhtar Vekili Kahraman ise, "Son 15 gündür ciddi şekilde çöp sorunumuz var. Referandumdan beri çöplerimiz alınmıyor. 2009 yılındaki yerel seçimlere kadar haftada 2 gün çöplerimiz alınıyordu. O seçimlerin ardından 1'e düştü şimdi ise referandumun ardından hiç alınmıyor" dedi. "15 gündür çöpler alınmadığı için konteynırlar doldu, taştı. Kokmaya başlayan çöpler nedeni ile ciddi sağlık sorunu yaşanmaya başladı" diyen Muhtar Vekili Kahraman, ikinci bir emre kadar çöplerin alınmayacağının Muhtara bildirildiğini kaydetti. Gerekçe olarak da bununla ilgili Encümen kararının olmadığının gösterildiğini belirten Muhtar Vekili Kahraman, çöplerin alınmaması nedeni ile ne yapacaklarını şaşırdıklarını ifade etti. Çöplerin artık halk sağlığını tehdit ettiğini belirten köylüler, "Eğer çöplerimiz toplanmaz ise bir kamyon tutup, çöpleri AKP İlçe Teşkilatı önüne götürüp, dökeceğiz" dediler.

Köylüler Tayyip Erdoğan’ın "Taraf olmayan bertaraf olur" sözünü hatırlatarak, şu anda bizi bertaraf etmeye çalışıyorlar dediler. Pınarça'da %75 civarında, Yanıkağıl'da ise %85 civarında HAYIR oyu çıktığını belirten köylüler, bu nedenle bu iki köyün cezalandırıldığını söylediler.

soL Haber Portalı
Sponsor Reklamlar

...

Dedim hoca niçin namaz kılarsın?

Dedi günahlardan arınıyorum..
Dedim namaz kılmak Hiç fayda etmez!
Dedi kılar gibi görünüyorum..
Dedim ya gerçekleri görüyor musun?
Dedi düşünmeye eriniyorum..
Dedim ya cennete nasıl girilir?
Dedi cehennemde aranıyorum...

...

DevrimChe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 30.09.10   #2
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 199
Standart Cevap: Hayır Dedikleri Için Cöpleri Toplanmıyor

AKP bu Super Partidir. Evet deseler ne olcaktiki degisen yine birsey olmazdi...
Sponsor Reklamlar

Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 01.10.10   #3
hasan
hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Rep Puani : 14
Standart Cevap: Hayır Dedikleri Için Cöpleri Toplanmıyor

kıbrıslı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp bu super partidir. Evet deseler ne olcaktiki degisen yine birsey olmazdi...

bir bakımada şuan ki süreçte evet verenler sünni hayırcılar alevi oldu mantığı çıktı.akp çıkarları için yaptığı anayasa, halk neden hayır demiştir.eger halk devlete karşı çıkarsa bunun suçlusu halk değil devletin ta kendisidir.
Sponsor Reklamlar

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...