Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!'

Genel konular Katagorisinde ve  Pir Yolu Haber Merkezi Forumunda Bulunan  'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!' Konusunu Görüntülemektesiniz.=>'Evet' çıkarsa kafama sıkar giderim!' Şarkıcı Niran Ünsal, referanduma günler kala keskin açıklamalar yaptı Düşüncelerini bazı sanatçıların aksine açık açık ifade eden Ünsal, “Referandumdan çoğunlukla ‘Evet’ oyu çıkarsa kafama sıkar giderim” dedi. Ünsal, geçtiğimiz yıllarda Ahmet Kaya’nın ‘Kafama Sıkar Giderim’ şarkısını seslendirmişti. Kıbrıs’ta bulunan Malpas Gazinosu’nda sevenleriyle buluşan Niran Ünsal, konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında gündemin en önemli maddesi olan ‘referandum’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünsal, “AK Parti ve Recep Bey’in iktidara gelmesinden bu yana tam8 yıl oldu. 8 ...

Seçenekler
Alt 24.08.10   #1
eftelya_58
eftelya_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Rep Puani : 20
Standart 'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!'

'Evet' çıkarsa kafama sıkar giderim!'

Şarkıcı Niran Ünsal, referanduma günler kala keskin açıklamalar yaptı

Düşüncelerini bazı sanatçıların aksine açık açık ifade eden Ünsal, “Referandumdan çoğunlukla ‘Evet’ oyu çıkarsa kafama sıkar giderim” dedi. Ünsal, geçtiğimiz yıllarda Ahmet Kaya’nın ‘Kafama Sıkar Giderim’ şarkısını seslendirmişti.

Kıbrıs’ta bulunan Malpas Gazinosu’nda sevenleriyle buluşan Niran Ünsal, konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında gündemin en önemli maddesi olan ‘referandum’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünsal, “AK Parti ve Recep Bey’in iktidara gelmesinden bu yana tam8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile ‘evet’ oyu istiyorlar. Ben kocaman bir ‘hayır’cıyım” diye konuştu.

OYUM DEV GİBİ BİR ‘HAYIR’

Ünsal, “Neden hayır oyu vereceksiniz sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Neden mi? Bu ülkede sanatçının telif hakları olmadığı, hâlâ terör olduğu için. Yol yok, eğitim sistemi oturmamış. Kışın binlerce köy yolu kapanıyor. Genel anlamda eğitim sisteminde 68. sıradayız. Hâlâ şehit anneleri ağlıyor. Tekel işçileri sokaklarda yatıyor, sürünüyor. Çiftçiler zor durumda. Emekliler ikinci sınıf vatandaş. Oyunu AKP’ye verip hiçbir şey alamayan 74milyon Türk vatandaşı için. 300 binin üzerinde diplomalı işsiz üniversiteli gencimiz, demokratik, laik, özgür bir ülke ve Atatürk için dev gibi bir hayır oyu vereceğim”.

Habercem.com
Sponsor Reklamlar

eftelya_58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 25.08.10   #2
X_EweM_X
X_EweM_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye
Nereden: Burdan
Rep Puani : 10
Standart Cevap: 'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!'

Bunu söyleyebilmek bilebüyük cesarettir

tebrik ediyorun cesarettinden dolayı
Sponsor Reklamlar

Konu X_EweM_X tarafından (25.08.10 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.
X_EweM_X isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 25.08.10   #3
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36

nedense ozanlardan ve sanatcilardan bir aciklama gelmedi ?
Sponsor Reklamlar

mmuratkkaratas bunu beğendi.
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 25.08.10   #4
ŞAHKULU
ŞAHKULU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye
Nereden: sivas

bardan CIK ACIKLAMA her şeyin bi yeri zamanı vardır
Sponsor Reklamlar

ŞAHKULU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 25.08.10   #5
mmuratkkaratas
mmuratkkaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: istanbul

niran hanım ın bu sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum gurur duydum yalnız kafasına sıkmaz ise bir süre ortadan kaybolup yeniden piyasaya çıkarsa bi de bu ihtimal var sizca arkadaşlar
Sponsor Reklamlar

Alt 26.08.10   #6
DevrimChe
DevrimChe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Australia

ŞAHKULU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bardan CIK ACIKLAMA her şeyin bi yeri zamanı vardır

Yeri ve zamani neresidir sizce ?
Sponsor Reklamlar

...

Dedim hoca niçin namaz kılarsın?

Dedi günahlardan arınıyorum..
Dedim namaz kılmak Hiç fayda etmez!
Dedi kılar gibi görünüyorum..
Dedim ya gerçekleri görüyor musun?
Dedi düşünmeye eriniyorum..
Dedim ya cennete nasıl girilir?
Dedi cehennemde aranıyorum...

...

DevrimChe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 26.08.10   #7
Pers
Pers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye

Bu referandumu genel seçim havasına sokmanın mantığını hala anlamış değilim.iktidarı beğenmiyor yada başarısız buluyor olabilirsiniz ama bu paket bize darbelerle ve bu zihniyetle hesaplaşma fırsatını tanıyor hangi siyasi görüşte olursanız olun paketi incelediğinizde sivil toplum adına önemli düzenlemeler ve darbecilere yargı yolunu açan maddeler olduğunu göreceksiniz
Demokrasi için, ülkenin geçmişte yaşadığı acıların son bulması ve tekrarlanmaması için evet...
Sponsor Reklamlar

Pers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 26.08.10   #8
Alevi
Kıbrısl�
Kurucu

Pers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu referandumu genel seçim havasına sokmanın mantığını hala anlamış değilim.iktidarı beğenmiyor yada başarısız buluyor olabilirsiniz ama bu paket bize darbelerle ve bu zihniyetle hesaplaşma fırsatını tanıyor hangi siyasi görüşte olursanız olun paketi incelediğinizde sivil toplum adına önemli düzenlemeler ve darbecilere yargı yolunu açan maddeler olduğunu göreceksiniz
Demokrasi için, ülkenin geçmişte yaşadığı acıların son bulması ve tekrarlanmaması için evet...

öncelikle hos geldin.. Tamam simdi sana bazi konularda hak veriyorum.. Ama neden secmenlerin oy kullanicaklari yerler kendi bolgelerinde degilde cok uzak yerlerde..
Sponsor Reklamlar

Alt 27.08.10   #9
Pers
Pers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye

Kıbrıslı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle hos geldin.. Tamam simdi sana bazi konularda hak veriyorum.. Ama neden secmenlerin oy kullanicaklari yerler kendi bolgelerinde degilde cok uzak yerlerde..

Hoşbulduk Kıbrıslı

Benim oy kullanacağım yer bana çok yakın...Ayrıca ailemde ve çevremde farklı düşünceler olmasına rağmen bu konuda herhangi bir şikayet de duymuş değilim şu ana kadar...
Genelleme yapmak ve bunu bir sebebe bağlamak yanlış olur bence ...
Aslında sorundaki amacıda anlamış değilim ben sorayım ozaman...Oy kullanacağın bölge uzaktaysa eğer bunu neye bağlıyorsun? Neden?
Sponsor Reklamlar

Pers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 27.08.10   #10
Alevi
Kıbrısl�
Kurucu

Pers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşbulduk Kıbrıslı

Benim oy kullanacağım yer bana çok yakın...Ayrıca ailemde ve çevremde farklı düşünceler olmasına rağmen bu konuda herhangi bir şikayet de duymuş değilim şu ana kadar...
Genelleme yapmak ve bunu bir sebebe bağlamak yanlış olur bence ...
Aslında sorundaki amacıda anlamış değilim ben sorayım ozaman...Oy kullanacağın bölge uzaktaysa eğer bunu neye bağlıyorsun? Neden?

Simdi Prespektif Can Sitede Büyük cogunluk Hayir diyor.karsit gorus olarak bir sen Evet demissin.Neden Evet oyu kullanicaksin sebebini ogrenmek icin direk sana sordum

bugun oy kullanicak kisilerin kaydi silinmis diye haberler aldim..

Facebook grubumuzda gelen bir iletiyi sizinle paylasicagim::
Gamze Aktaş Bahtiyar arkadaşlar cihan arkadaşımız şimdi msk çekti..hereks oy kullanacağı yeri araştırsın diye mutlaka araştırın hatta çabuk olun yani... benim eşimin istanbulda kaydı olduğu halde geçen seçimlerde oy kulladığı halde nufustan kaydını silip köye göndermişler... ve kullanamıyor...eğerki böyle bir durum çoğunluktaysa karşı ...çıkılması biryerlere başvurulması lazım hep beraber ihmal etmeyin lütfen...

Ben Siyaseti cok sevmem, halklarin kardesliginden yanayim.Bu ulkenin kaderini politika belirliyor. Ama gecmisden gunumuze Bu Halk cok acilar cekti. Hala aclik sefalet ve yoksullukla bogusan insanlarimiz var.

ust tabaka denilen Bürokratlar ve siyasiler genelde secim Zamaninda halkin varligindan haberdar oluyorlar.

Ben Ne Evet Nede hayir oyu Kullanmak isterdim... isin komik yani oy kullanamiyacam cunku Yurt disindayim :=)

Secimden sonra ZAM ZAM ZAM isvicrede 1937 parasi kullaniliyor ( Demir ) bizde her yil para degisiyor kimin cebindne cikiyor halkin
Sponsor Reklamlar

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...