Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!'

Genel konular Katagorisinde ve  Pir Yolu Haber Merkezi Forumunda Bulunan  'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!' Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Neyemi bagliyoruz en yakinimin kaydi silinip memleketine yollanmis bunu neye bagliyoruz acaba ???? Sormak gerek evet buyuzden insanlara duyuru yapiliyorr arastirsinlar boyle yanlislari dile getirsinler diye... Refarandum tamamen duzmece bir oyun evet de ciksa hayirda ciksa bu isten kazanc saglayan tek kisi tayyip ve isbirlikcileri olacak..Aslinda hayir diyen halk Tayyibe hayir diyor..Boykot hakkimiz var ama kimse bunun farkinda degil .....

Seçenekler
Alt 27.08.10   #11
DevrimChe
DevrimChe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Australia
Rep Puani : 10
Standart Cevap: 'Evet' Çıkarsa Kafama Sıkar Giderim!'

Neyemi bagliyoruz en yakinimin kaydi silinip memleketine yollanmis bunu neye bagliyoruz acaba ???? Sormak gerek evet buyuzden insanlara duyuru yapiliyorr arastirsinlar boyle yanlislari dile getirsinler diye...

Refarandum tamamen duzmece bir oyun evet de ciksa hayirda ciksa bu isten kazanc saglayan tek kisi tayyip ve isbirlikcileri olacak..Aslinda hayir diyen halk Tayyibe hayir diyor..Boykot hakkimiz var ama kimse bunun farkinda degil ..
Sponsor Reklamlar

...

Dedim hoca niçin namaz kılarsın?

Dedi günahlardan arınıyorum..
Dedim namaz kılmak Hiç fayda etmez!
Dedi kılar gibi görünüyorum..
Dedim ya gerçekleri görüyor musun?
Dedi düşünmeye eriniyorum..
Dedim ya cennete nasıl girilir?
Dedi cehennemde aranıyorum...

...

DevrimChe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 27.08.10   #12
Pers
Pers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üye
Nereden: istanbul
Rep Puani : 10

Kıbrıslı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Simdi Prespektif Can Sitede Büyük cogunluk Hayir diyor.karsit gorus olarak bir sen Evet demissin.Neden Evet oyu kullanicaksin sebebini ogrenmek icin direk sana sordum

bugun oy kullanicak kisilerin kaydi silinmis diye haberler aldim..

Facebook grubumuzda gelen bir iletiyi sizinle paylasicagim::
Gamze Aktaş Bahtiyar arkadaşlar cihan arkadaşımız şimdi msk çekti..hereks oy kullanacağı yeri araştırsın diye mutlaka araştırın hatta çabuk olun yani... benim eşimin istanbulda kaydı olduğu halde geçen seçimlerde oy kulladığı halde nufustan kaydını silip köye göndermişler... ve kullanamıyor...eğerki böyle bir durum çoğunluktaysa karşı ...çıkılması biryerlere başvurulması lazım hep beraber ihmal etmeyin lütfen...

Ben Siyaseti cok sevmem, halklarin kardesliginden yanayim.Bu ulkenin kaderini politika belirliyor. Ama gecmisden gunumuze Bu Halk cok acilar cekti. Hala aclik sefalet ve yoksullukla bogusan insanlarimiz var.

ust tabaka denilen Bürokratlar ve siyasiler genelde secim Zamaninda halkin varligindan haberdar oluyorlar.

Ben Ne Evet Nede hayir oyu Kullanmak isterdim... Malesef öyle bir sansim yok cunku Yurt disindayim :=)

Secimden sonra ZAM ZAM ZAM isvicrede 1937 parasi kullaniliyor ( Demir ) bizde her yil para degisiyor kimin cebindne cikiyor halkin

Neden evet kullanacağımı üst mesajımda özetle açıklamıştım detaylı bilgi istersen yne açıklamaya hazırım
Face den mesaj çeken arkadaşınızda olduğu gibi nüfusta böyle bir yer değişimi çoğunluktaysa bu durumun mutlaka üzerine gidilmesi gerek...Neden ve özellikle kimler için yapıldığı araştırılmalı ancak sadece o arkadaşınıza has bir durumsa ortada başka bir yanlışlıkta olduğu kesin...
Siyasetten her ne kadar hoşlanmasak da yaşadığımız ülkede bir şekilde mecburen içindeyiz.DemokratiK bir seçimde ülkenin kaderini bizim oylarımız belirleyecek çünkü...İyi araştırmak,sağduyulu davranmak gerekiyor.Bu referanduma genel seçim muamelesi yapmak,hayır oyunu sırf hükümet karşıtlığı olsun diye kullanmak gerçekten ülke için büyük kayıp olur düşüncesindeyim.Hükümet politikasını desteklemeyen bir çok ünlünün evet oyu kullanacağınıda bilmenizi isterim buradaki amaç akp gitsin mi kalsın mı,akp doğrumu yanlışmı değil...Amaç daha özgür,bireylerin haklarına daha saygılı daha demokratik bir Türkiye...Bu arada herkesin düşüncesine saygım sonsuz sadece bende düşüncelerimi paylaşmak istedim hepsi bu...
Sponsor Reklamlar

Alevi bunu beğendi.
Pers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 27.08.10   #13
hasan
hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Rep Puani : 14

REFERANDUM DAN TAMAMEN EVET KAÇARMI .YOKSA BU DURUM AKSİNE HAYIR OLARAK FARKLI BİR BOYUTA GİRER BU DURUM AYRI BİR KONU.

ANCAK ŞUAN BİR ŞİRKET VERİSİNE GÖRE REFERANDUM HAYIR CIKIYOR.HALK OYLAMASINA SUNULMADAN ÖNCE HALKA BU DEĞİŞİKLİKLERİ KİTAP HALUİNE GETİRİP DAĞITMALRI GEREKİYORDU.

HAYIR HAYIR
HAYIR HAYIR
Sponsor Reklamlar

DevrimChe bunu beğendi.

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...