14.05.11
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Mersin
Rep Puani : 22
|
Cevap: Radyo Yayınından Şikayetçiyim.
Arkadaşlar o gece yayın samimi bir ortamda geçerken radyoya yozgatlı önce ---123----sonra--321--- nickli bir dinleyici geldi.Birbirlerini daha önce gittikleri adını yeni duyduğum GÜM GÜM radyodan tanıyolarmış.Bunlardan sonra o dinleyici oradan kovulduğunu söyledi.Bu iki üye ana ve kızı Turhallı ve Artovalı dj ler ve Kiliç Kaslim adli üye birden bana sen nerelisin?Daha önce Gümgüm radyoya giriyomudun?Erzincan radyoya giriyomudun?Senin nicki başka radyolardan tanıyoz onlar ...liydi senin nickinle örtüşüyo.Nerelisin?Bu arada her yanıtımda.Hımm hımmm hımm.Arada bir özelden gelirmisin diyolar birbirine.Yani msn veya radyonun özel chat sistemiyle bişeyler konuşuyolar.Tekrar sorular.Bende ben bu nicki üç aydır almışım daha önce kendi ismimle radyolara giriyodum.Bunu bana admin aldı dememe rağmen tekrar saçma sapan sorular ve hımlamalar.Ben sinirlendim.Böyle imalı sorularla neyi çözmeye çalışıyosunuz dedim.Anne olan kişi ben imalı soru sormam direk sorarım.Kızma senin kim olduğunu sormak hakkımız.halbuki daha önce defalarca söylemiştim ve tanışmıştık.Her şey o 123 nicki artniyetli kişinin bizlemesiyle başladı.Bunlarda eşlik ederek saçmaladılar.Ayrıca kimseyi böyle sorgulama hakları yok.Ben değil diğer -dost- nickli üye bile olsa sen omusun,onların görüşündemisin deme imaylada olsa hakları değildir.Ayrıca kendileri geldikleri yeri ve radyoyu çok iyi biliyolar ve benim gerçek ismimide biliyolardı.Karıştırmaları ve benzetmeleri imkansız.Direk bana yönelik bir saçmalıktı.Tabi o -123 nickli üyenin etkisiyle.O ana kadar onlardan böyle bir saygısızlık görmemiştim.Ama ona uyup beni sorgulamaya kalkmaları hiç şık değildi.Ortada bir yanlış anlama yok.O radyodaki -dost nickli üyeyi gayet iyi tanıdıklarına göre bana yapılanlar saçmaydı.Ayrıca ben birşey bilmiyorum ,kızım bana açıyor ve yazıyor desede inandırıcı değil.Gitmediği ,girmediği ve dj lik yapmadığı radyo kalmamış.Önce kasıtlı yap sonra özür dile.Bence hiçbir anlamı yok.Yanlış anlama olsa saygı duyarım.Ama değil.Sinirlenip çıkmasaydım eminim ardından bana sen ...li misin sorusunu soracaklardı.Takdir admin arkadaşların.
Yılların eğitimcisiyim.insanların soru soruşundan tutunda,imasından,yanıtlara karşılık verişinden insanların ne düşündüğünü ne amacı olduğunu sezerim.Saygılarımla.
|
Sponsor Reklamlar
|
|
|
|