14.05.11
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Gönülden...
Rep Puani : 10
|
Cevap: Radyo Yayınından Şikayetçiyim.
turhallı Nickli Üyeden Alıntı
|
ya özür dilendi misbon can kimseye kasıtlı birşey sorulmadı bana dost can sen nasıl tokatlısın tokatı bilmiyorsun bile diyor annemde siz nerelisiniz diye sorunca o sırada konuşmalar devam ediyordu iki kişi arasında kimse kimse kimseye özelden yazmadı annem dj lik yapmaz ben yaparım bundan sonrada yapmıyorum bu kadar basit annem yanlış anşılmadan dolayı defalarca özür diledi ama dost can hala kasıtlı imalı sözler sarfettiniz diye idda ediyor beni isterseniz silin sorun değil dj liği bırakıyorum kılış kaşlımla 123 kendileri özel konuşuyorlar 123 ve 321 aynı kişidir tanıyor olmamız illaki onları tutup dost canı sorguya çekmemiz anlamına gelmiyor o bana tokatı nasıl bilmezsin nasıl tokatlısın diyor ben kızmıyorumda annem tokatlı sandığı için nerelisin dedi. Nerelisin demesine ve birde nick benzerliği karıştırmasına rağmen yanlış anladı diye özür diledi ve BENİM ÜZERİME YEMİN ETTİ 12 İMAMLARIN ÜZERİNEDE YEMİN ETTİ SİZE HİÇ BİR KASTIM VE İMALI SORUM YOK HIMM DEMEK İMADA BULUNMAK DEMEK DEĞİLDİR BİRKERE HIMM DENİLDİ BAŞKA HIMM DENİLMEDİ BU KADARDA ABARTMANIN ANLAMI YOKTUR BİRDE İFTİRA EDİYOR ANNEM BAŞKALARININ ADINI KULLANDI DİYE
GENE DİYORUM HANGİ ANA EVLADININ ÜZERİNE YALAN YERE YEMİN EDER
ANNEM ÖZELDEN YAZMAYI BIRAK HANGİ SİTEYE NASIL GİRİLİR ONU BİLMİYOR BANA SORUYOR BEN AÇIYORUM EVDE ANNEMİN BİN BİR TÜRLÜ DERDİ VAR HANGİSİNİ AKLINDA TUTSUN KALMIŞKİ DOST CANIN ADINI VEYA NERELİ OLDUĞUNU PC BENDEN SORULUR DAHA ÖNCE BEN RADYOCULUKDA YAPTIM KENDİ RADYOMDA VAR İSTESEM ONU AÇARIM AMA GUYA BEN BİRLİK BERABERLİK VE DOSTLUK OLSUN DİYE AÇMIYORUM DOST CANDAN ÖZÜR DİLENDİ AMA KABUL ETMEDİ SORUN DEĞİL BİZ BÜYÜKLÜK İNSANLIK YAPTIK ÖZÜR DİLEDİK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK DAHA BİŞİ DEMİYORUM BUNDAN SONRADA DJ LİK YAPMIYORUM DOST CANIDA ALLAHA HAVALE EDİYORUZ...
|
Tulay can annenize saygılar,dost can artık sizin için tavrını açıkladı.Yani olay çözüldü..özürleriniz dikkate alındı,sizde rahatlayın artık.Lütfen sadece kendinize yönelik olayı degerlendirin,hakk'a havale edilcek durum yok.
biraz daha sakince ve özrünüze uygun bu mevzuyu kapatalım hep birlikte.Yarınlarda yine bu sitede,tekrar aynı muhabbetle devam edip ileriye yönelik olucaz.Bizim kendimizi ve davranıslarımızı kontrol altında alıp güzel mesajlar vermemiz gerekir..özelligimiz budur.
herkes kaldıgı yerden devam etsin bana kalırsa...çok daha dikkatlı ve sevgiyle,dostlukla,birlikle...
|
Sponsor Reklamlar
|
Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı.
|
|
|