gencalevi gencalevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Üye

Duvar

1. gencalevi
    1 gün önce
    gencalevi
    sevgili mehmet abi ben bu kisi adindanda belli mechulu ciddiye almadigim icin yasakli listesine aldim yazsin dursun ben okumuyorum o kendi kendine mutlu olsun egolarini tatmin etsin zavalli
  2. mechul
    1 gün önce
    mechul
    katil demek hakarettir bunu o kafana sen sok !!

ya geregini yap, yada sus maval okuma bana,
  3. Pir Mehmet
    1 gün önce
    Pir Mehmet
    ben yönetici olarak hiçkimseyi doğru bulup bulduğumu söylemem. tartışmayı buraya yazmanın seni uyarmak için yoksa körüklemek ya da gencaleviyi üste çıkarmak gibi niyetim yok. bunu o kafana sok. benim 3. kişi olarak tartışmayı körükleme niyetim yok. ama galiba senin yok fazla ileri gittin.
  4. mechul
    1 gün önce
    mechul
    ayrıca bu konu yönetim odasında tartışılıyor ve yönetici olarak kimi neyi savunuyorsanız orda yazın , burda 3 . kişi olarak konuya müdahil olmanız ve tartısmayı körüklemeniz anlamsızdır, sırf tanışsınız diye yalakalık düzeyinde savunmanızda gereksizdir,

o kendini savunur, siz işinizi yapın.
  5. mechul
    1 gün önce
    mechul
    Yönetimden biri olarak Katil sözünü düşünce olarak degerlendirecek kadar körseniz ve yönetimin tümü bu kanıdaysa birilerine haddini bildirme işini ben yaparım tabi ki !!

öyle yanar-dönerlik olmaz, resmen hakaret ediliyor, sizde sırf tanışsınız diye yanar dönerlik yapıp üstünü kapatmaya calısıyorsunuz.

direyetiniz yoksa tarafsız olamıyorsanız orda olmanın bir manası yok.

Ben düşünceye düşünceyle karsılık veririm ki o topiktede uzun bir anlatımla konuya yazdım her topiktede yazarım, ama papagan gibi cahillerin düşünceye hakertle cevap vermesini ve yönetimin bunu izlemesine izin vermem o lafı edenin agzına sokarım o lafı.

topikler mesajlar hersey orda.

Yönetimler üstlerine düşeni yapmazlar kötü yönetirseler halk geregini yapar, bu her yerde her sartta böyledir, ör:mısır.
    alperen ocagı ülkü ocagı vs bilmem o gibi cahil fasist gerici yerlere Atatürk'ün kazanımlarını göremeyen beyinsizler gider ancak.

umarım anlamışsınızdır.
  6. Pir Mehmet
    1 gün önce
    Pir Mehmet
    İlgili açılan konuda gencalevi arkadaşım buradaki bütün dostlara danışmış, gencalevi arkadaşım da düşüncesini belirtmiş haklı nedenlerle... Atatürk, her ne kadar Alevilere iyilik yapmış gibi görünseydi de suyun öte tarafı hiç de öyle değil... Şimdi moderatörünüze bakın Atatürk'e laf ediyor diyeceksiniz ama ben bilmediğim hiçbir şeyi böyle kalabalık topluluk arasında bile söylemem hatta iki kişi kalsak bile söylemem.

Haddini bildirmeye gelirsek, kimse kimseye öyle kolay kolay haddini bildremez, burası ülkü ya da alperen ocağı değildir. Biri birine haddini bildirecekse yönetim var bilmem anlatabiliyormuyum
  7. mechul
    1 gün önce
    mechul
    Pİr Mehmet;

Forum kurallarını okudunuz mu bir modaratör olarak ?

Sanırım okumamışsınız ben ilgili maddeleri yazayım.

Madde 5.3; Ayrica Forumumuz;Alevi-Bektaşi İnancında ve Ülkemizde saygın bir yer edinmiş Şahısların(Hz.Hüseyin,Atatürk vb.) kesin koruyucusuyuz.

madde; 12. Forum içerisinde herhangi bir inanç, din, mezhep, ideoloji, önder, kişi, kurum ve kuruluşlar hakkında kaynaksız ve hakarete varıcı yazılar yazılması kesinlikle yasaktır.

Madde 14: Bu konuda Piryolu.com'un hiçbir yasal sorumluluğu yoktur.Piryolu.com web sitesini ziyaret eden herkes Forum Kurallarımıza ve de Türkiye Cumhuriyeti Kanun ve yasalarına uymayı kabul etmiş sayılır

...

Burda karsılıklı tartışma yok, burda dengesizin birinin Atatürk'e hakareti var, ve ona ses cıkarmayan yönetim var.
    Numunelik mi koydunuz o kuralları..

Siz haddini bildiremiyorsanız ben gayet iyi bildiririm bunun gibi cibiliyetsizlere..
  8. Pir Mehmet
    2 Gün önce
    Pir Mehmet
    sevgili mechul, hassasiyetini çok iyi anlıyorum ancak bu kadar bu olay sert davranmanı gerekmez gencalevi canın düşüncesine katılmadığını kibarca ve sakince belirtebilirsiniz... dersim kökenli aleviler sözkonusu konuda çok hassastır... yoksa ben alevi forumlarında bulunduğum süre içinde ikinizle de ilgili iyi kanaat edindim... yapmanız gerekn tek şey sakin olmaktır ikinizin de...
  9. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    atatürk'e katil faşist diktatör deniliyor modaratör ve diger yöneticiler olarak gıkkınız cıkmıyor,

kusura bakmayın mehmet abi ama yöneticiler gerekeni yapmazsa üyeler birbirlerini cezalandırmaya kalkar,
  10. Pir Mehmet
    2 Gün önce
    Pir Mehmet
    kızmayın sayın mechul ama olayı siz ilerlettiniz
  11. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    kıbrıslı sadece ben mi tartışıyorum bana hitaben uyarıda bulunuyorsunuz
  12. 2 Gün önce
    Kıbrıslı
    mechul can hakkinizda bir karar verilmeden hala tartisiyorsunuz.. Sizi suresiz banlamamizimi istiyorsunuz ?
  13. gencalevi
    2 Gün önce
    gencalevi
    seni gereksiz gördügüm, icin cöpe attim yani bir hicsin seni ciddiye almadigim icin sacmaladiklarinida okumuyor katil koakan yazilari okurken göszlerime yazik
  14. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    saatlerdir bunu diyorsun amma cevap veriyosun, bi dedgiin bi dedigini tutsun dönek.

kadınları ezmeyi bırak, dedikodu yapmak senin gibi yamyamların işi
  15. gencalevi
    2 Gün önce
    gencalevi
    seni ciddiye almadigim icin sacma yazilarini görme geregi duymuyorum gereksiz insanlarla isim olmaz
  16. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    KARI GIBI DEDIKODU YAPMA

İşte zihniyetin bu,
    diline vurdu zihniyetin.

kaıdnı ezen 2. sınıf gören yobaz ne Aleviligi anlar ne Atatürkü anlar.

4 eş al sen seyh said gibi, apo gibi
  17. gencalevi
    2 Gün önce
    gencalevi
    SEN ATATÜRKÜN KICINIMI TUTOYRSUN TUTMUSKEN TÜRKESINKINI ÖKKKESINKINI MUHSININ KINI VE YAVUZUNKINI TUTTA SANA ONLARIN KATILIGI BULASSIN
    AYRICA KARI GIBI DEDIKODU YAPMA BENI YÖNETIME SIKAYET ETTINDE MADALYAMI VERDILER YOK BASKA BIRSEY MI VERDILER YOKSA BEN SENIN ADI YAZILARINI SIKAYET ETMIYORUM GEREK YOK KI SEN KENDINI BIR B....... sanmiyasan
    kardes katilerinin ve alevi katili deden yavuzun tarihini bana anlatma ben senden daha iyi bilirim o kadar önemli degil aslinda bilip bilmemeke önemli olan katillere senin gibi sözde alevilerin sahip cikmasidir
  18. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    Osmanlı tarihinide anlatayım sana, belliki cahilsin ögrenmiş olursun bu vesileyle,

alevilerle osmanlı 1400 yılına kadar uyumluydular ta ki aleviler iki kardesten musa celebinin yanında yer alıp mehmet celebi tarafından katledilinceye kadar, ondan sonra gelen padisahlar aleviler ıcın ecdat görülmez, yanlız yavuz meselesi degil 1400 den 1900 e kadar hepsi.

tamam mı cahil.

Kadınlara haklar veren,
    laik devlete gecis yaapan,
    modern ülkenin yasamasına olanak saglayan,
    hilafeti saltanatı biatcılıgı kaldıran

ataturktür.

nankör, sen git seyh saidi duvarına as, apoyu as, onların kıcını tut.
  19. gencalevi
    2 Gün önce
    gencalevi
    Senin sevgin belli katilseverlik niye yavuzu sevdiginide itiraf etmiyorsun kendine gÜvenin mi yok sen alevi degil bir fasistsin yani kuru kafa milliyetcisisin sizler beyin olarak kÜcÜk insanlarsiniz sizi artik cidde almiyorum siz gidin tÜrkesin kinide asin bari ÜclÜ tamam olsun hatta maras katili Ökkesinkine de as yakisir sana
  20. mechul
    2 Gün önce
    mechul
    yavuz alevileri katlederken senin gibi cahilleri kullandı,

bugun birisi cıksa yine eline alır baltayı koşarsın, sen dogruyu yanlışı ayırt edebilcek kabiliyette degilsin.

Atatürk ne iyi yapmış size ya, ellerine saglık gerici bölücü yobazlara haddini bildirmiş, hala zorlarına gidiyor onun ilke inkılapları.

burası ATATÜRKİYE
    zoruna da gitse bunu kabul edeceksin !!!!!

Hakkımda

• gencalevi Hakkinda
    Kendini Tanıt
    ali celebi kayseriliyim evliyim 1 kizim var
    Hobiler
    eski para ve pul
    Meslek
    isci

İstatistik

Mesaj adeti
Duvar
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 16 Saat önce

Alevi forum | www.vb-turko.com | En Güncel Paylaşım Platformu | Evden Eve Nakliyat | dizin | webmaster forum
Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.