17 Ağustos 1999 Depremi: Unutmadık, Unutturmayacağız !!!
Haber Merkezi Katagorisinde ve tebrik ve taziye bölümü Forumunda Bulunan 17 Ağustos 1999 Depremi: Unutmadık, Unutturmayacağız !!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
17 Ağustos 1999 Depremi: Unutmadık, Unutturmayacağız !!!
7 Ağustos 1999 Depremi fazla söze gerek yok arkadaşlar, akan hayata dalıp gitsekte çoğu insanın yarası bu gece, çoğu hayatı kökünden değiştiren, içimizde bir yara olarak hep kalacak olan, bir takım insanların günahını öbür dünyada en azından çekecek olması ancak içimizi rahatlatan... Sadece bu gece değil önlemlerimizi ve bütün kayıplarımıza bir duamızı esirgemeyelim çünkü illa yine olacak.
O geceyi yaşayan arkadaşlarımız buraya yazıp bizimle paylaşırsa bize de ibret olur bir daha. Kayıplarımıza Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin, Allah bir daha göstermesin.
Cevap: 17 Ağustos 1999 Depremi: Unutmadık, Unutturmayacağız !!!
17 Ağustos depreminde ablamı ve eniştemi kaybettim. Gölcük'te yazlık evleri vardı. Ben de o zamanlar İstanbul'da yaşıyordum. Depremi baya bi şiddetli hissettik. Ev yıkılacak gibi oldu, zaten binada da birtakım hasarlar meydana geldi. Şoku atlattıktan sonra televizyonu açtım. Depremin merkez üssünün Gölcük olduğunu öğrenince hemen Gölcük'e gittim. Oradaki cesetleri ve evleri görünce o yarayı hissediyordum. Bu felakette ölenlere Hakk rahmet eylesin, bu deprem içimizde bir yara olarak kalacak, bunun için birtakım önlemleri almak olacaktır. Bu felaketin vebalini birtakım insanlar öbür tarafta verecektir. Önlemler alınmalı, çünkü bu depremler her an yaşanabilir...