Merhaba Canlar Forumuz 5 ci yilini doldurmak uzereyken Turkiyenin en buyuk Alevi Forum sitesi olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.. Degisiklik olsun birazda kendimden bahsedeyim dedim :=)
Adim Cihan TAS, 32 Yasindayim. Evliyim. Elbistanliyim, Alevi asiretlerinden ALxas Asiretine Mensubum , Turkiyede Buyuk Bir Bilisim Firmasinda Microsoft Sistem Uzmanligi yaptim.. Isvicrede ikamet etmekteyim. musterilerime Seo, webdizayn hizmetleri vermekteyim..
kucukken, bozuk telefon ve televizyonlardan radyo yapiyordum.. Cok Buyuk adam olucaksin derlerdi.. Hayalim Astronot olmakdi

Teklonojiye ciddi bir merakim vardi, ilk ve orta okulda arkadaslarim ve ogretmenlerim fazla yaratici ve garip garip deneyler ve mucitligimden dolayi bana "ATOM" diyorlardi.. ogrenimimi Mersin 45 evler ve demirtas da Tamamladim. Benim icin Mersin 2 ci memleketimdir..
1996 da Mersinden istanbula ikamet ettik, istanbulda bir donem Cem radyo ve bir cok dernek , vakifda gonullu calisdim, Yuzlerce Alevi Can websiteleri yaptim. Vatani gorevimi Kibrisda Yaptim. ondan Bir donem Alevi sitelerinde Kibrisli diye kullanici adi ile uye oluyordum. Sonra Kendi sitemizi actik..
Piryolu.com Disinda 50 yakin web sitem var, 100 uzerinde web siteye teknik destek vermekteyim..
Yeni Projelerimiz arasinda Alevi haber sitesi var, ilerleyen gunlerde bunu bitirecegiz, suan yazar ve editor arayislarimiz surmekte,
Nasil Bir kisilige Sahibim Hizliyim, Inatciyim, Art niyet aramam. insanlari kazanmayi tercih ederim, Benim dusunceme gore her insanin bir potansiyeli vardir.. onemli olan insanlara yararli ve verimli olup yarinlara guzel miraslar birakmaktir..
Ahanda Ben
Tanisma Kaynasma Bolumune Yeni Bir Hava Katmak adina bu Yaziyi Yazmayi uygun gordum..