Sponsor Reklamlar

DEMAN can ile Söyleşi

..:: PirYolu.com ::.. Katagorisinde ve  Tanışma/Kaynaşma Bölümü Forumunda Bulunan  DEMAN can ile Söyleşi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...

Seçenekler
Alt 25.05.11   #11
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 199
Standart Cevap: DEMAN can ile Söyleşi

DEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kibirisli, zahmet edip, yukaridaki röportajimi okumus olsaydin, piryolu sitesi hakkindaki düsüncelerimin bazilarini ögrenmis olurdun
Ilk basta siteyi fena bulmuyordum, ama sonrasinda bazi olaylar yasadim ve birkac kisinin gereksiz saldirililarina maruz kaldim. Sende bunlarin arasindasin. Ne yazikki beni tehdit edercesine, uyarmayi ihmal etmedin ve beni bir hayli üzdün.
Kisiler arasi diyaloglara, baskalarinin gereksiz yere, burun sokmasina son derece karsiyim, basta yöneticiler olmak üzere, tüm canlarin itinayla bundan kacinmasi gerek, cünkü ortam gereksiz yere dahada geriliyor!
Kimlerin online oldugunu göremiyorum, diger eksikleri görmek ise, senin elindedir.
Diger alevi forumlarini incelersen, nelerin eksik oldugunu daha net görürsün
Bu konuda sana akademisyen "profet" peygamber effendi, yardimci olabilir

Not.: Aleviligin satilmasina karsi oldugumdan, hertürlü maddiyata yönelik hizmetlerden kacinilmasini önemle arz ederim.
Bundan ötürü "aleviforum" da parali üyelik aktiflestirmeyi boykot ettigimi alevi kamuoyunun bilgilerine sunarim.
Birde su sesli reklamlara son verirseniz, memnun olurum!
Mac izlerken, sesler biribirine karisiyor, cünkü

hala gelisi guzel konusup birilerin laf sokusturmaya calisiyorsun.. benim iyiniyetle sordugum soruya abes cevaplar veriyorsun.. bu yuzden son mesajini kimse begenmemis.. bir nevi ukalalik yapmisin..

bu sitenin gunluk gideri nekadar biliyormusun ? ziyaretci ve saldirilarin yogunlugundan defalarda trafigi astigim icin ek paralar kendi cebimden verdim.. 3 yildir bu site var son 4 aydir reklam ekledim.. diger alevi forumlarini inceleme gerek yok baskalarina ozenmiyoruz..
reklamlar sesliymis reklamlari biz belirlemiyoruz biz yayinciyiz..

ayrica ben kendi cebimden bu site icin aylik 37£ para oduyorum.. sen kalkmis ukalalik yapip 2 reklama laf ediyorsun.. isine gelmezse ceker gidersin.. kimseyi burda zorla tutmuyoruz..
Kisileri tanimadan hakkinda bilgi sahibi olamadan gelisi guzel yorumlar yazma...

Gece gece kafami bozdun sanki cok buyuk bir gelir elde ediyormusum gibisine senin Rahatsiz oldugun reklamlari kaldiriyorum.. bugunki reklam gelirinide ekliyeyim icin rahat olsun nede olsa biz aleviligi somuruyoruz..
cok ciddi paralar kazaniyoruz.. 0.10 kurusla ben Haci veli olurum... Ben bu siteye gece gunduz gozum gibi bakiyorum.. issiz cebimde param olmadigi gunler oldu borc harc edip sitenin aidatini yatirdim..

benimde bu siteninde bir itibari var webmaster sitelerinde herkes beni tanir.. sunnide ulkucusude bir cok kisi bana saygi duyar.. cunku ayrim yapmadan herkese yardimci olurum.. bunada bak belki egon tatmin olur..http://www.piryolu.com/forum/13052-post11.html

http://piryolu.com/raklam.jpg
Sponsor Reklamlar

cagatay ve "-dost-" bunu beğendiler.
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.05.11   #12
webmas52
webmas52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Üye
Üye
Nereden: ordu
Rep Puani : 10

Kıbrıslı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hala gelisi guzel konusup birilerin laf sokusturmaya calisiyorsun.. benim iyiniyetle sordugum soruya abes cevaplar veriyorsun.. bu yuzden son mesajini kimse begenmemis.. bir nevi ukalalik yapmisin..

bu sitenin gunluk gideri nekadar biliyormusun ? ziyaretci ve saldirilarin yogunlugundan defalarda trafigi astigim icin ek paralar kendi cebimden verdim.. 3 yildir bu site var son 4 aydir reklam ekledim.. diger alevi forumlarini inceleme gerek yok baskalarina ozenmiyoruz..
reklamlar sesliymis reklamlari biz belirlemiyoruz biz yayinciyiz..

ayrica ben kendi cebimden bu site icin aylik 37£ para oduyorum.. sen kalkmis ukalalik yapip 2 reklama laf ediyorsun.. isine gelmezse ceker gidersin.. kimseyi burda zorla tutmuyoruz..
Kisileri tanimadan hakkinda bilgi sahibi olamadan gelisi guzel yorumlar yazma...

Gece gece kafami bozdun sanki cok buyuk bir gelir elde ediyormusum gibisine Rahatsiz oldugun reklamlari kaldiriyorum.. bugunki reklam gelirinide ekliyeyim icin rahat olsun nede olsa biz aleviligi somuruyoruz..
cok ciddi paralar kazaniyoruz.. 0.10 kurusla ben Haci veli olurum...

Bende www.alevicanlar.net sitesinin kurucusu olarak kıbrıslı cana katılıyorum. bende 5 yıllık sitede 4 yıl hiç reklam almadım hep cebimden ödedim saolsun bir kaç üyemizde bazen yardımcı oldu ama büyük çoğunluğunu hep cebimimden ödedim aleviyiz dedik reklam olmasın canlar rahatsız olmasın dedik ama hiçbir zaman yaranamadık hatta yeri geldi küfürler ettiler tehtit ettiler. Bu siteleri kurmak kolay ama devamını getirmek zor adam gibi bir iş yapacaksanız bunu lisansını alıcaksınız adam gibi bir hosting veya server bulacaksınız herşeyi para allahtan tasarımını ve teknik desteğini biz yapıyoruz onuda yapamasaydık altından kalkamazdık.
Neyse 4 yılın sonunda dedim neden reklam almayalım 1 yıl oldu reklam alalı 60$ şu an neye yetiyorki hiçbir şeye yetmiyor inan. Ayrıca sitede reklamlar sadece misafirler görür.
Ben sabahlara kadar site yüzünden uyumadığımı bilirim sabah olupta canlar girince sorun yaşamasın diye. eminimki kıbrıslı canda bunları yaşamıştır.
2 reklam için rahatsız oluyosanız artık hiçbir şey demiyorum.
Su değirmeninin taşını döndüren suyun ve dönen taşında sesi insanı rahatsız eder ama o ses mısırı parçalayarak mısır unu verir. Anlayana.
Sponsor Reklamlar

Alevi, cagatay ve "-dost-" bunu beğendiler.

Konu webmas52 tarafından (25.05.11 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
webmas52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.05.11   #13
Alevi
Kıbrısl�
Kurucu

webmas52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende www.alevicanlar.net sitesinin kurucusu olarak kıbrıslı cana katılıyorum. bende 5 yıllık sitede 4 yıl hiç reklam almadım hep cebimden ödedim saolsun bir kaç üyemizde bazen yardımcı oldu ama büyük çoğunluğunu hep cebimimden ödedim aleviyiz dedik reklam olmasın canlar rahatsız olmasın dedik ama hiçbir zaman yaranamadık hatta yeri geldi küfürler ettiler tehtit ettiler. Bu siteleri kurmak kolay ama devamını getirmek zor adam gibi bir iş yapacaksanız bunu lisansını alıcaksınız adam gibi bir hosting veya server bulacaksınız herşeyi para allahtan tasarımını ve teknik desteğini biz yapıyoruz onuda yapamasaydık altından kalkamazdık.
Neyse 4 yılın sonunda dedim neden reklam almayalım 1 yıl oldu reklam alalı 60$ şu an neye yetiyorki hiçbir şeye yetmiyor inan. Ayrıca sitede reklamlar sadece misafirler görür.
Ben sabahlara kadar site yüzünden uyumadığımı bilirim sabah olupta canlar girince sorun yaşamasın diye. eminimki kıbrıslı canda bunları yaşamıştır.
2 reklam için rahatsız oluyosanız artık hiçbir şey demiyorum.
Su değirmeninin taşını döndüren suyun ve dönen taşında sesi insanı rahatsız eder ama o ses mısırı üğüterek mısır unu verir. Anlayana.

Tesekurler erkan bizim uyelerimiz boyle neyaparsin.. gerci adam senin sitede uyemis Suan internetde 2 tane alevi sitesi var www.alevicanlar.net ve www.piryolu.com bunun disindaki butun alevi siteleri ya lisansiz ya bir alevere dalevere yapmislar yada alevi inancini somuruyolar.. Ben onlarca alevi sitesi kurdum destek verdim biride donup eyvallah demedi herzaman cekememezlik oldu..

2008 yilinda birileri tarafindan tehdit edildim 4 bin uyeyi silmek zorunda kaldim kisacasi siteyi sildim.. uye bilgileri istendi kim biliyor bunlari kimse. adamlar cep tlf ev tlf adresime kadar herseyime ulastilar.. Adam cikmis isine burnunu sokan yoneticilere kil oluyormus..

Site sahibi ve yonetici olmak nekadar zor biliyormusun deman bey sapigi var abazasi var.. pravakator var, irkicisi, yobazi binbir cesit mesaj geliyor ne kufurler yiyorum zevkmi oluyoruz..

Ben seninle polemige girmek istemiyorum ama yazdiklarimi oku kendini benim yerime koy sonra yaz yazcagini..
Sponsor Reklamlar

cagatay ve "-dost-" bunu beğendiler.
Alt 25.05.11   #14
kepenekli çoban
kepenekli çoban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: muğla (bodrum)
Rep Puani : 12

SELAMLAR ,,
Bir siteyi kurman çok kolay mühim olan onu ayakta laikiyle tutabilmek gördüğüm kadarıyla Kıbrıslı dostum bunu fazlasıyla başarıyor ve başarmışta tebrik ediyorum haliyle sitelerin giderleri olur gün gelir ufak tefek reklamlarla bu giderlerin bir kısmını karşılamaya çalışırsın oda mümkün değil bir tv kuruyorsun reklamsız ayakta duramaz bir radyo açıyorsun reklamsız ayakta duramaz bir site açtığın zamanda reklamsız ayakta durması maddiyata bağlıdır bende site sahibi olarak sitenin zorluklarını çok iyi biliyorum bekara kadın boşamak kolaydır öyle der atalarımız bu konuda kıbrıslı dostumu destekliyorum reklamsız site olmaz bu konularda sn üyelerimizde biraz özverili olup bu konuda duyarlı olurlarsa (reklam konusunda)hem sitemiz daha kaliteli yayın yapar hemde site sahibi sıkıntıya girmez ,,bir kusurum varsa af ola ,,

Saygılarımla ,,,
Sponsor Reklamlar

cagatay, Pir Mehmet ve miSbon bunu beğendiler.
kepenekli çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26.05.11   #15
kral çıplak
Üye
Üye
Nereden: izmir

Sayın Kıbrıslı;

Burada bazı nahoş durumlar olmuş...
Keşke hiç yaşanmasaydı...
Sevgili DEMAN-ın yazısını okudum ve teşekkürümü ettim...
Fakat sizin yazınızı okuduğumda çok şaşırdım...
Üyesi olduğum Alevi forumlarında tanımış olduğum insanların içinde en hassas kişilerden biri olan DEMAN canın size yönelik yazmış olduğu biraz sitemli, biraz uyarıcı ve bol gülücüklü bir yazıya böylesine sert bir tepki vermeniz,
hele hele bazı laflar söylemeniz hiç yakışmamış...
Alevi forumlarını kuranların içinde bulundukları zorlukları bende kabul etmekteyim...
Yazınızda sıraladığınız olayları yaşadığınıza inanıyorum,
bütün bunların doğru olması sizin o yazıyı yazmanızı gerektirmezdi...
Bunca tecrübeye sahip ve normalde çoktandır geniş sabır-a sahip olmanız gerkirken,
size söylenmiş birkaç sözü kaldıramayacak kadar asabiyet içerisindeyseniz bence bu işi bırakmanız gerekir...
Sizin sinir eden ve saldırganlaştıran sözleri söyleyen DEMAN arkadaşımıza açık sözlülüğü için teşekkür etmek gerekir...
Alevi forumlarında bir sanal dostluk adına,
veya çoğunlukla da yöneticilere yalakalık adına olmadık şaklabanlıkları yapanların olduğu bir yerde,
inandığı doğruları söyleyen bir kişiye kızmak şöyle dursun,
ona teşekkür etmek ve örnek kişi olarak göstermek gerektiğine inanıyorum...
UKALA lafınız ayıp olmuş...
Fakat en kötüsü de İŞİNE GELMİYORSA ile başlayan sözünüüz olmuş...
Birçok Alevi forumunda yazan ve hemen hemen her yönetimle kavga etmiş bir üye olarak yönetici ağzına asla yakıştırmadığım sözdür...
Bu lafı hakkedecek birileri elbet vardır...
Sabrın sınırı aşıldığında ve ille de hakkedildiğinde söylenmesi gerkebilse de yine de bu lafı kullanmamalı ve hele hele DEMAN can gibi birine asla kullanmamalı diye düşünüyorum...
Bence acilen DEMAN canımızdan özür dilemelisiniz...
Yöneticilik erdemi bunu gerektirir ve bu erdemi göstermenizi bekliyorum...

Saygılarımla

Kral çıplak.
Sponsor Reklamlar

Konu kral çıplak tarafından (26.05.11 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
kral çıplak isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27.05.11   #16
Alevi
Kıbrısl�
Kurucu

kral çıplak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Kıbrıslı;

Burada bazı nahoş durumlar olmuş...
Keşke hiç yaşanmasaydı...
Sevgili DEMAN-ın yazısını okudum ve teşekkürümü ettim...
Fakat sizin yazınızı okuduğumda çok şaşırdım...
Üyesi olduğum Alevi forumlarında tanımış olduğum insanların içinde en hassas kişilerden biri olan DEMAN canın size yönelik yazmış olduğu biraz sitemli, biraz uyarıcı ve bol gülücüklü bir yazıya böylesine sert bir tepki vermeniz,
hele hele bazı laflar söylemeniz hiç yakışmamış...
Alevi forumlarını kuranların içinde bulundukları zorlukları bende kabul etmekteyim...
Yazınızda sıraladığınız olayları yaşadığınıza inanıyorum,
bütün bunların doğru olması sizin o yazıyı yazmanızı gerektirmezdi...
Bunca tecrübeye sahip ve normalde çoktandır geniş sabır-a sahip olmanız gerkirken,
size söylenmiş birkaç sözü kaldıramayacak kadar asabiyet içerisindeyseniz bence bu işi bırakmanız gerekir...
Sizin sinir eden ve saldırganlaştıran sözleri söyleyen DEMAN arkadaşımıza açık sözlülüğü için teşekkür etmek gerekir...
veya çoğunlukla da yöneticilere yalakalık adına olmadık şaklabanlıkları yapanların olduğu bir yerde,
UKALA lafınız ayıp olmuş...
Fakat en kötüsü de İŞİNE GELMİYORSA ile başlayan sözünüüz olmuş...
Birçok Alevi forumunda yazan ve hemen hemen her yönetimle kavga etmiş bir üye olarak yönetici ağzına asla yakıştırmadığım sözdür...
Bu lafı hakkedecek birileri elbet vardır...
Sabrın sınırı aşıldığında ve ille de hakkedildiğinde söylenmesi gerkebilse de yine de bu lafı kullanmamalı ve hele hele DEMAN can gibi birine asla kullanmamalı diye düşünüyorum...
Bence acilen DEMAN canımızdan özür dilemelisiniz...
Yöneticilik erdemi bunu gerektirir ve bu erdemi göstermenizi bekliyorum...

Saygılarımla

Kral çıplak.

Benim iyi niyetle sordugum soruya alayci bir tavirla cevap veren kisidenmi ozur diliyecem ?

Bu siteye emek vermis belli basli insanlar vardir bunlardan biride Profetdir..deman can dalga gecer gibi peygamber profet efendi yardimci olur gibi soylemler kullandi sizde bu arkadasi destekliyorsunuz..

Yoneticilerin dialoglara karismasi burnunu sokmasina karsiymis simdi benim iyi niyetle sordugum sorulara bu sekilde cevap veren bir uyeyi ulaka olmasini belirtmem mi sizi endiselendirdi sayin Kral ciplak..

reklamlardan rahatsiz oldugunu belirti kaldirdim.. candan can ile bir bayan olmasina ragmen kendini firenleyemeyip kavga etti uyardim..

Onune gelen burda gelisi guzel konusup birilerine laf sokup ustunluk saglamaya calisirsa bizde esek basi degiliz gereken yaptrimi uygulariz.. Benim 10 yillik bir Forum deneyimim var.. insanlarin yuzlerine bakarak degil yazilarindaki verdikleri mesajlar ve vurguladiklari fikirlerden kisligini anliyorum.. Birakinda isimizi yapalim..

bu siteye gunde 30 ile 50 arasinda saldiri olmakta.. mesela bugun bir uye muhsin yazisioglu ile ilgili makaleye agza alinmayacak kufurler etti.. Alevi olmayan ama arkadasim olan gizli bir admin mudale etti..

2.400 tane uyeyi gunluk 3 bin ile 5bin arasindaki ziyaretciyi kontrol ediyoruz.. bizimde hatalarimiz olucaktir lakin ilgili uye bizim iyi niyetimizi suustimal etmekte...

Ben bu forumun kurucusu ve teknik sorumlusuyum. lakin olusturdugumuz yonetim ekibi hersey karar vermekte.. Kisacasi Ben bu sitenin Agasi degilim Zaten beni bilen biliyor.. Cokda yazip cizmenin bir anlami yok.. Lakin benim bu denli tepki vermem gayet normaldir. Sordugumum soruya alayci bir cevap ve forum uyelerimizden profet dalga gecilmesi benim tedirgin etti. gereken uyarimi yaptim... Ilgili uyeyin kendisine ceki duzen vermesi gerekirken en azindan sakin kafayla biraz dusunup yazdiklarini gozden gecirmesi yerine elveda ben gidiyorum seklinde bir topic acmasi hayret vericidir..

Sevgili Deman can once Profet uyemizden Özür Dilesin Ben Dogru bildigim seyi sonuna kadar savunurum.. Yanlisim olursa özür dilemesinide bilirim. Gerekirse Gonulde alirim.. Ama suan icin bunlari yapmami gerektiren bir durum soz konusu degil.. Benim kisiligime laf edilse neden bunu yazdin arkadas derim konusurum Konuyu daha fazla uzatmanin bir manasi ve anlami yok Bana bir adim gelene ben 10 adim gelirim ama bunu goremiyorum aksine hakli cikmaya calisiyor Bekleyip gorucegiz....

Saygilarimla

KIBRISLI (cihan TAS)
Sponsor Reklamlar

cagatay ve miSbon bunu beğendiler.
Alt 27.05.11   #17
Alevi
Kıbrısl�
Kurucu

kral çıplak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Kıbrıslı;

Saygılarımla

Kral çıplak.

Gecenin bu saatinde bile uyanip arkadas ben nerde hata yaptim diye mesaji okurken, kendimde hata ararken sizde hata buluyorum..

Lütfen Sözlerinize dikkat ediniz... Burasi o cok gezdiginiz tozdugunuz sitelere benzemez.. Burasi PIRYOLU Saygi Haketmek icin once samimi olup insanlarin guvenini kazanmalisiniz .. Saygisizlik yaparsa arkadasiniz Deman Saygida sevgide goremez Konuyu daha fazla uzatmanin bir manasi yok...

Arkadasinizi savunuyorsaniz dogru cumleler kullanarak savunun...

Soyle bir geriye donup nerde hata yapmis benim arkadasim diye inceledinizmi.. Hayir.. kendisine yoneltigim soruya dalga gecerek yakistirmalar yapmadan ayri bir topicde uygun bir uslup ve dille eksikleri belirtse.. baskalarina karismadan..

Bizde burda gecenin bu saatinde bunlari tartismayiz..

hocam ben uzun yillardir web dizayn ve cok sitelerde Yonetimde gorev aldim.. kurallari ve uygulamalari gayet iyi biliyorum.. Deman kazanmak adina ne adaptasyona aldim nede banladim.. Hatasini anlamasini bekliyorum..

Belki siz normal bir usher olabilirsiniz ama ben tecrubelerimden biliyorum.. Bazi insanlar Bilgisayar basinda kendilerini ifade edemedikleri zamanlarda baskalarina satasirlar Pisikolejik olarak normal bir durumdur lakin toplum icinde haz edilmez..

gecmisde gezgin etiketli irkci uyeyi adaptasyona aldigimda herkes bana karsi cikdi 7 gunluk cezasi doldu.. Ayni uslubuna devam etti nihayetinde mehmet abi tarafindan banlandi..

Tekrar sözlerimi yeniliyorum.. Deman kapimiz acik ama once hatasini anlayip kirdigi insanlarin gonlunu almalidir...

Benim bir Yanlisim olsaydi Basda Saygi duydugum abi ve abla diye hitap ettigim kisiler benim hatami bildirilerdi

Yada Yonetim ekibi ve Uyeler beni uyarirdi.. Aksine yazdigim her mesajda Begen aliyorum.. Acik sozluyum, Dogru veya yanlis uygun bir dille ifade ediyorum.. tanimadigim birine Kirici sozler savurmuyorum.. Benim Deman canla bir alip veremedigim yok.. Aksine yazilarinda ve Topiclerinde Tesekur ettigim bir uyedir.. hatasini anladiginda bu konu Cope Tasinacaktir...
Sponsor Reklamlar

profet, cagatay, "-dost-" ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
Alt 29.05.11   #18
cagatay
cagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici
Уσℓυ๓ѕυηЧа Ąℓ¡
Üye

Merhaba değerli PİRYOLU ailesi konunun adı söyleşi ama söyleşiye alınan can bunun farkında değil gibi görüyorum ben.
Bence DEMAN can şöyle yazmış maç izlerken reklam seslerinden rahatsız oluyormuş!.. bizim formumuzda biz maç yayınlamıyoruz ki aynı anda ikisi çakışsın.
Değerli yöneticimiz KIBRISLI canın sorduğu gayet doğal olan sorulara neden alaycı cevaplar ile karşılk verdiğinede halen anlam vermiş değilim.
Sırf sizlere birşeyler verebilmek adina gecesini gündüzüne katan yol arkadaşımın gösterdiği tepkii ancak alaycı tavırlara bukadar cevap verebilir.
Kendisi ile bu siteye yıllarımızı verdikk çok zorluklarla karşılaştık ama böylesinide yeni gördüm dersem tam konusudur.
Değerli PROFET canımızada neden böyle bir ithamda bulunduğunuda anlamış değilim.Bence bu tavırların altında başka sebepler aramak lazım yada DEMAN canda aramalıyız?

Lafı fazla uzatmadan son olarak degerli yöneticimiz olan KIBRISLI canın yerinde bende olsam bu konuya ancak bunları yazarak cevap veriridim.
Alaycı tavırlara,emek suistimail yapanlara denecek çok şey varda.

Bizim yetiştiğimiz gibi eline,diline,beline sahip ol diyor konuyu kilitliyorum....
Sponsor Reklamlar

Alevi, profet, "-dost-" ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
4) Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol,
5) Tevazu ve alçak gönüllükte toprak gibi ol,
6) Hoşgörüde deniz gibi ol,
7) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
cagatay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...