23.06.13
|
|
Yeni Üye
Üye
Nereden: İzmir
Rep Puani : 10
|
Alevi dedeleri nasıl erer ve olacakları nasıl bilir ? Psişik ?
Merak ediyorum şimdi Alevi dedeleri örneğin birini gördüğünde onun nasıl biri olduğunu biliyor ya film şeridi gibimi geçiyor önünden yoksa hissediyor mu ?
Arkadaşlar nedense şu psişik olayını araştırıyorum ve hayatımdaki bir kaç olayı anlatmak istedim sizce psişik yeteneğe sahip miyim ?
İlk olarak bazı şeyleri hissedebiliyorum ve doğru çıkıyor, atıyorum arkadaşın biri bir şey söylüyor ben söyler söylemez aklımdan belkide bir senaryo uyduruyorum ve doğru çıkıyor yani tahmin doğru çıkıyor
Sonra bir arkadaş vardı ablasının evleniceğini söyledi nedense içime bir kurt düştü en fazla 1 ay sonra boşanırlar dedim hiç istedim daha doğrusu gönlüm istemedi kötü düşünceler de düşünmüş olabilirim ve 1,5 ay sonra boşanma kararı almışlar ve şiddetli geçimsizlik aldatma ve daha da ilerisi olmuş, ardından bir ara işteyken bir masa daha çok kocasıydı habire çay istiyordu ben dayanamayıp artık beddua ettim ve ne hikmetse gecenin sonlarına doğru kadına arı soktu o kadar kişi arasından acaba diyorum bunla bir tesadüf mü ama öte yandan da psişik yeteneğe mi sahibim diye düşünüyorum.
Not: Agnostic biriyim sinirlenince kötü biri olabilirim ama sinirli değilken çok iyi biriyimdir.
|
Sponsor Reklamlar
|
|
|
Alinti
|