Arkadaşlar hepinizin yorum ve görüşlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Lise yıllarında devrimcilik oynadığım sıralarda herşey bam başka gelirdi bana işçi sınıfını desteklerdim ama işçiliğin ne olduğunu bilmezdim halkların kardeşliğini savunurdum ama halkları bilmezdim siyaset ile uğraşırdım ama sadece 2 kelime bilirdim ben kürdüm sen türksün vs

Derken işçiliğin ne olduğunu öğrendim halkların ne olduğunu öğrendim siyasetin nasıl bir pislik yalan olduğunu öğrendim şimdi siyaseti sadece gülmek için yaparım

kalp kırmak çin değil
Evet bende kürdüm dilimi her yerde kullanıyorum geçmişin verdiği acıları hatırlayarak ''Hey Türk Sen bana bu acıyı verdin al buda benden sana '' diyerek düşünmedim geçen geçmiştir gelecek önemlidir. Benim kimliğime ırkıma inancıma saygı duyan herkese saygımsonsuzdur kimse benim gibi düşünmek zorunda değil bende kimse...
Kürt Türk Alevi sünni ermeni sorunu hep fitnelerin yobazların cahillerin başının altından çıkıyor
Aslında Kürtler ve Türkler yıllardan beri aynı topraktalar...
Kürtlerin kaybetmesinin nedeni açık ve net şekilde söylüyorum Lütfen Kürtler alınmasın bende Kürdüm ( Kürtçenin Zazaca lehçesini konuşuruz) Biz Kürtler İhanetçisi bol bir miletimiz ve kendimize ihanet ede ede bu hale geldik.
Geçmişe nazaran şimdi bu huy artık yok diyebilirim ama halen kanımızda var...
Deniz abinin dediği gibi Cahil bir türk en Kürt Ölü Kürt derse Cahil Kürt de En iyi Faşist Tırko Faşist der.
Bu sorunun çözümü devletten çok halklara düşüyor ama malesef zemin buna hazır değil çünkü halklar kardeşlik için kucaklaşmaya başladığı için birileri süpriz yumurta gbi gelip bu kucaklaşmaya engel oluyor...