15.06.10
|
|
Tecrübe...
Üye
Nereden: Hatay - Kıbrıs arası...
Rep Puani : 20
|
Cevap: Cezalar Ve Uyarılar.
- Sadece konu olsun diye,gereksiz ve faydalı olmayan topikleri lütfen kişiye değiniz gibi uygun bir dille anlatıp silmenizi,
- Açılan konular da Kopyala/Yapıştır tekniği kullanılmış ise,lütfen konuyu açan kişinin altta en az 4-5 satır kendi yorumu yazmış olmasına dikkat etmenizi,
- Bir konu tartışılırken,konu dışına çıklmadığını ve ikili diyaloğa ve ya tartışmaya girilmediğine dikkat etmenizi,
- Açılan konuların doğru bölüm'lerde açılmış olduğuna dikkat etmenizi,
- Bir konuya başka bir üyenin yapacğı yorumun,iki kelimeden ibaret (ör: güzel,çok iyi,eve haklısın vs..Bunun yerine Tşk butonu var.) değilde şöyle 3-4 satırlı yazı olması için çaba göstermeniz ve bilinçlendirmenizi,
- Bir yorum da "size katılıyorum" diye mesaj yazan üyenin,daha açıklayıcı "katılma" sebebi göstermesi için çaba göstermenizi, (mesela böyle yazan birini gördüyünüzde açıklamasını isteyerek onu bu konuya teşvik edebilirsiniz.)
RİCA EDİYORUM.
Evet arkadaşlar benim bu forumu yararlı kılmak ve daha kaliteli yapmak için önerilerim ve ricam bunlar.Bu konuların dikkate alınması gerekir,dediklerimi bir düşünün eyer herkes onay veri ise çalışmalara başlayabiliriz.Nasıl demeyin aynen dediğim gibi yukardakileri uygulayarak..
Ya da şöyle de yapabiliriz...Aktif yöneticiler görev paylaşımı yapsın,biri kurallara uyulmasını sağlar ve ceza işleri ile uğraşır.
Bir deiğeri konuları denetler.
Diğeri de bilinçlendirme kampanyasını yürütür...
Tabi sadece 3 yönetici yok artık ona göre paylaşımı yaparız...
Kabul edenler/Etmeyenler.Edilmiş midir ?
|
Sponsor Reklamlar
|
|