"-dost-" Nickli Üyeden Alıntı
|
|
Adam ayda bir gelir.Hiçbir aslı astarı olmayan bir sallama atar gider.Bir video izlemiş ondan alevilerin öz türk olduğuna kanaat getirmiş.Bre adam her ırktan bir sürü alevi var.Yoksa onlarda mı Türk?Sen Turancılıkla kafa ütüleyeceğine aslını araştır,aleviliği öğren.Yetmiş iki milleti kucaklayan felsefe sana kim olduğunu gösterir.
|
Abi Bu adam boyle ne yaparsin

Böyle kendini bilmiyenler olucakki tartisalim birilerine isik olalim.. Ha buarada yaptigi paylasimi tek bir kisi begenmis

Sitemizin Medari iftari Zohre ananin fatihi özbek Yorumsuz bir olay iste
Bu arkadas okadar absurt seyler paylasiyorki Ben diyorum bunu kazanalim kazanalim gezgin can diyor yok.. Zaten bir kac uyari aldi.. Boyle giderse Pir Mehmet Abi bu arkadasi banlar..
Gelelim vidoya Yahu Adamlar Foklorik haraketlerle geneleklerini icra ediyolar Her Dönene aha bu semaha dönüyor dersek isimiz is Balerinlerde donuyolar, Hip hopcularda,Zimbambedeki amokachi kardeslerde dönuyolar, ickiyi fazla kaciranda donuyor..
Birseyler paylasirken biraz mantiginizi kullanin.. ilgili videodaki ahini kim yonetiyor.. papasi hocasi, dedesi kim ? bu tur torenlerin giysisi bumudur ?
Bu Semahda Nasil darda duruluyor.. Kimler katilabiliyor..
Bir video buldum aha bunlar semah yapiyolar demekle olmuyor.. Birseyler paylasirken kaynagi ve icerinin amacinin ne oldugunu yaziniz Anadoluda bizi foklorik halay ve orta oyunlarinda semahi antiriyor ama kimse demiyor semah turklerden gelme...