03.08.12
|
|
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: out of Turkey
Rep Puani : 10
|
Cevap: Ordu'da TGB'yi kurma çalışmaları başladı!
Sun's Son Nickli Üyeden Alıntı
|
|
Önceleri ondan olmadığınızı iddia ettiğiniz Muhammed (s.a.v.)'in kitabından mı alıntı yapıyorsunuz? Tam bir yaşayan münafık örneğisiniz. Sizde Alevi olmak için ne gerekli yürek, ne adap ne de inanç bulunuyor. Okuduğunuz ayetlerin adıyla Kadir-i Mutlak siz gibi bizden görünen yobazlara da lanet etsin. Çalab Tanrı'nın yiğit ordusu Türk halkının gazabı sizin gibilerin de üzerine olacak.
|
Sizin gibileri için daima söylerim yazarsınız ama okumazsınız.
Ve bunu bir kez daha söylüyorum.
Yazıyorsun ama okumuyorsun.
Ve aynı zamanda çok basitsin.
Bakın bu zat benim yazılarım için ne yazmış?
|
|
Fakat sizin şu ifade tarzınızda bunu beyandan ziyade gözle görülür bir şekilde Sünni ibadetlerini hakir görme, hatta bir horlama söz konusu. Ben böyle bir yoruma kusura bakmayın ama saygı gösterme nezaketinden yoksunum, mazur görün.
|
Bu zat bu yazıları bana karşı yazmış ve daha sonra ne yazmış?
|
|
Önceleri ondan olmadığınızı iddia ettiğiniz Muhammed (s.a.v.)'in kitabından mı alıntı yapıyorsunuz? Tam bir yaşayan münafık örneğisiniz. Sizde Alevi olmak için ne gerekli yürek, ne adap ne de inanç bulunuyor. Okuduğunuz ayetlerin adıyla Kadir-i Mutlak siz gibi bizden görünen yobazlara da lanet etsin. Çalab Tanrı'nın yiğit ordusu Türk halkının gazabı sizin gibilerin de üzerine olacak.
|
Gördüğünüz gibi tam anlamı ile bir tutarsızlık. Ne yapmaya çalışıyor bu zat?
Bunu bilen var mı?
İşte bizim Alevilik inancımızda 72 millete bir nazarda bakılır.
Sen bunları bilmiyorsan sana diyecek bir sözüm yok.
Bir yandan benim Müslümanlık inancını horladığımı söyleyecek bu zat diğer taraftan ben Müslümanlığın kitabı olan Kuranı Kerim ile ilgili bir paylaşım yaptığım zaman bana lanet etsin diyecek.
Eyyy zat ne yazdığını biliyor musun?
Senin burada Alevilik inancından çok Türk ırkçısı olduğun açık.
Bakın bu zat ne yazmış?
Çalab Tanrı'nın yiğit ordusu Türk halkının gazabı sizin gibilerin de üzerine olacak.(alıntı Suns sun)
Tam bir Türk ırkçısı……………………
|
Sponsor Reklamlar
|
|
|
|