Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

"Namaz Kılacak Cami mi Kalmadı?"

Genel konular Katagorisinde ve  Pir Yolu Haber Merkezi Forumunda Bulunan  "Namaz Kılacak Cami mi Kalmadı?" Konusunu Görüntülemektesiniz.=>peki bu kadar müslüman var bu ülkede dini geregini bir şekilde yapıyor ve çogumuz ilk okuldan ayet okumak ile başlıyoruz ablam gerçekten bu derse çocuguunuzu hiç göndermeseniz bile geçer yahudide göndermese geçer ben fatiha süresini ilk okulda ödev diye ögrendim bence kalmalı bence din dersine itraz edecegimize yıllardır at gibi koşturuyorlar üniversite okuyorum derse giriyom açmış slaytı okuyor adam okucaksan ben evede de okurum herşey ezber herşey kitab uygulama yok . bu sistemi eleştirelim çocuklarınız ve kısmetse ilerde çocuklarım için ...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Seçenekler
Alt 14.11.11   #21
mete
Üye
Üye
Nereden: adana
Rep Puani : 10
Standart Cevap: "Namaz Kılacak Cami mi Kalmadı?"

peki bu kadar müslüman var bu ülkede dini geregini bir şekilde yapıyor ve çogumuz ilk okuldan ayet okumak ile başlıyoruz ablam gerçekten bu derse çocuguunuzu hiç göndermeseniz bile geçer yahudide göndermese geçer ben fatiha süresini ilk okulda ödev diye ögrendim bence kalmalı bence din dersine itraz edecegimize yıllardır at gibi koşturuyorlar üniversite okuyorum derse giriyom açmış slaytı okuyor adam okucaksan ben evede de okurum herşey ezber herşey kitab uygulama yok . bu sistemi eleştirelim çocuklarınız ve kısmetse ilerde çocuklarım için tabi tek eleştiri yapmak olmaz birazda çalışmak lazım
Sponsor Reklamlar

mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 14.11.11   #22
Deniz
Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Co-Admin
Kurucu
Nereden: İzmir
Rep Puani : 102

ezbere eğitim sence kalkmalımı kalkmalımı ..ezbere inanç olurmu? inanç önderleri vardırki mustafa kemal ne dedi
kara yoları müdürü din öğretmeyecek o günkü şartlardaki inanç önderleri için kulandı bunu ve. kuran kurslarını açtı inancı inanç önderi anlatacak dedi ..okuldaki hoca inanç önderimi? oğluma zayıf not veriyor ne biliyor oğlumun neye inandığını
Sponsor Reklamlar

Deniz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alinti
Alt 14.11.11   #23
mete
Üye
Üye
Nereden: adana
Rep Puani : 10

abi emin ol ilahiyat fakültesi okumak çok zor amcamın oglu 1 almış ilk dönem 2. dönem 4 aldı ortalama 3 etti geçti 2 olsada geçiyor zaten yani bi şekilde geçiyor ve ben din dersinde ögrendim şaman ne yahudi ateis ne halen işime yarıyor genel kültür olarak bırak yigenim alsın ilerde işine yaramazsa o zaman. ben ATAM ın dedigi herşeyi sonuna kadar destekleyen biriyim laikligi boşuna getirmedi ama kuran kursları o zaman açıldı şimdi ilahiyat fakültesi var ve inanç önderi olmasada okuyan her dinle ilgili bişey bilip ona göre davranıyor. ezbere sistem kime yaramış abi sınav biter unuturum ne ögrendigimi ayda yılda bi uygulamalı gösterirler 3 sene oldu halen aklımdadır. Albert Einstein Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur. ezbere sistem olmaz ama din derside kurana dayandırılmadan anlatılmaz onun için onu ezberlemekte şartır ama ezberletmeden bana ayet ögretebilirsen emin ol ben o yöntemi dünyaya duyururum bu net yolu ile
Sponsor Reklamlar

mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...