Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

AKPnin Polisi pompacıyı Hastanelik etti.

Genel konular Katagorisinde ve  Pir Yolu Haber Merkezi Forumunda Bulunan  AKPnin Polisi pompacıyı Hastanelik etti. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Antalya'da benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Derviş Mehmet Alpaslan, izinli olan bir polis memurunun kendisini darp ederek hastanelik ettiğini iddia etti. Antalya'da bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan 39 yaşındaki bir çocuk babası Derviş Mehmet Alp, 26 Temmuzu 27 Temmuz'a bağlayan gece Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve izinli olan polis memuru Cengiz A'nın kendisini darp ederek hastanelik ettiğini iddia etti. Darp sonucu kaşına 4 dikiş atılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde doku zedelenmesi olduğunu söyleyen Alpaslan, polis memurundan ...

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen Alevi
  • 1 gönderen Alevi
  • 1 gönderen devran

Seçenekler
Alt 04.08.11   #1
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36
Standart AKPnin Polisi pompacıyı Hastanelik etti.

Antalya'da benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Derviş Mehmet Alpaslan, izinli olan bir polis memurunun kendisini darp ederek hastanelik ettiğini iddia etti.

Antalya'da bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan 39 yaşındaki bir çocuk babası Derviş Mehmet Alp, 26 Temmuzu 27 Temmuz'a bağlayan gece Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve izinli olan polis memuru Cengiz A'nın kendisini darp ederek hastanelik ettiğini iddia etti. Darp sonucu kaşına 4 dikiş atılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde doku zedelenmesi olduğunu söyleyen Alpaslan, polis memurundan şikayetçi olduğunu söyledi.

Mehmet Alpaslan, gece 00.00 saatlerinde izinli olan polis memuru Cengiz A.'ın bir arkadaşıyla birlikte otomobillerine benzin almaya geldiğini belirterek, "Gece 00.00 sıralarında otomobille iki kişi geldi. Kornaya basarak geldiler. Yanına gittim, yakıt için plakasını girmeye başlamıştım. Tekrar kornaya bastı. Ben de 'Kornaya basmanıza gerek yok, yakıtı vermeye başladım' dedim. Ondan sonra kendinin polis olduğunu belirten şahıs dışarıya çıkıp, "Sen kimsin?Kim oluyorsun bana kornaya basma diyorsun?' diyerek hakaretler etmeye başladı. Bu davranış üzerine ben diğer arkadaşımı yönlendirdim ve o yakıtı vermeye başladı.

Ben uzaklaşınca arkamdan küfürler etmeye başladı. Diğer pompaya gittim. Orada yanıma geldi. Bana vurmaya başladı. Gelenler iki kişiydi. Biri sivil polis, yanındaki arkadaşıydı. Yerde beni tekmelemeye başladılar. Arkadaşı da geldi bana, 'Diklenme o polis. Karışma o dövmezse seni ben döverim' dedi. Alkollü olduğunu düşündüm. Ordaki arkadaşların çağırdığı ambulans geldi. Hastaneye gittik. Ardından karakolda şikayetçi oldum. Polis, karakola gelmedi. 8-10 saat sonra kendisine ulaşabildiler. İfadesinde, 'Pombacı bana çok ağır küfürler etti' demiş. Onun bana küfür ettiğine arkadaşlarım da şahit. Benim küfür etmediğimi biliyorlar" diye konuştu.

Derviş Mehmet Alpaslan, Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Cengiz A., isimli sivil polis memurundan şikayetçi olduğunu ve hakkını sonuna kadar arayacağını ifade etti.

'MESLEKTEN ATILSIN'

Derviş Mehmet Alpaslan'ın eşi ev hanımı Gülcan Alp ise, eşinin 23:55'te kendisini arayarak geç geleceğini söylediğini, daha sonra eşinin 00.05'te yeniden aradığını söyleyerek, "Eşim müşteriyle tartıştığını söyledi. 'Bir şey yok kaşıma dikiş atıldı' dedi. Sonra hastaneye gittik.Eşim çok kötü durumdaydı. Eşimin suçu sadece kornaya basmayın demesi mi? Eşimle 18 senedir evliyim. Bugüne kadar evde hiç küfrettiğini duymadım. Benim zoruma giden neden polis kimliği altında bunlar yapılıyor? Neden polislik öne sürülüyor? İnsanlar bu kadar kolay mağdur edilmemeli. Erkeğe bunu yapanlar kadına ne yapardı acaba? Bu şahsın polislikten atılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

DARP ANI KAMERALARA YANSIDI

Sivil polis memurunun pompacıyı darp anı benzin istasyonunun güvenlik kamaralarınca kaydedildi. Görüntülerde polis memurunun pompacı Derviş Mehmet Alp ile tartışması, tartaklaması ve yere yatırıp tekmelemesi saniye saniye kaydediliyor. Polis kavgayı ayırmaya çalışan diğer vatandaşlara da tepki göstermesi de güvenlik kamarelarına yansıyan görüntüler arasında yer alıyor.
Sponsor Reklamlar

miSbon bunu beğendi.
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 04.08.11   #2
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36
Standart Cevap: AKPnin Polisi pompacıyı Hastanelik etti.

Artik Polis istedigini yapar bizde vur abi vur deriz.. Benim malimi canimi koruyacak adam benim canima kast ediyor ustelik goreli bile degil yaziklar olsun kiniyorum..
Sponsor Reklamlar

miSbon bunu beğendi.
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 04.08.11   #3
devran
Moderatör
Deneme Mod.
Rep Puani : 20

kesinlikle haklısın Alevi can polis artık istediğini yapar bu memlekette

""vur ağbi vur yediğimiz kazıklardan dayak ve coplardan sonra sen görevde olmasanda döversin evede gel çocukları döv olmassa nasıl olsa büyüyünce sizinle tanışacaklar alışsınlar şimdiden""
Sponsor Reklamlar

miSbon bunu beğendi.
İblisin talim ettiği yola minnet eylemem

Konu devran tarafından (04.08.11 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 04.08.11   #4
miSbon
miSbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: boş
Rep Puani : 13

kınıyorum ne hale geldi bu ülke...
Sponsor Reklamlar

Alt 05.08.11   #5
Pir Mehmet
Co-Admin
Kurucu
Nereden: Şiran
Rep Puani : 54

Artık bir Polis devleti olan T.C. de durum bi zamanlar Osmanlı'sındaki durumunda da vardı. Orada limparatorluğu koruyanlar mazlum halka hayasızca saldırıyordu. Yazık ki yüzyıllar geriye gitmişiz.
Sponsor Reklamlar

Pir Mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...