Fotomontaj değil kardeş.Yanlış anlaşılma meselesine gelince burada kutsal kitapları kastediyor bu ortada.Bu videoyu buraya eklememin amacı size gerçekleri göstermektir.Mustafa Kemalin islam hakkındaki düşünceleri kendi el yazmalarında da mevcuttur.Okuyup araştırmak gerek.Ben tarihe ilgi duyduğum için bu konuları araştırıyorum.
Diyelimki Gerçek, Bu Durum Atatürk'ün Başarılı Bir Komutan Oldugu, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Olduğu Gerçeğini Değiştirirmi? Nedir Yani Bu Atatürk'ü Karalama Kampanyaları, Herkes akp Hükümetinin Maşası Olmuş Sanki...
Kuran'a hakaret eden bir adamı savunmak küfürdür.Yani kafirliktir.Fakat alevilerin Kuran'a inanıp inanmadığı konusunda bilgim yok.Ama kendi halkının çoğunluğunun kutsal kabul ettiği Kuran'a hakaret etmek zulümdür.Akp meselesine gelince demokrasi ve particilik tağuttur hiçbir partiyi desteklemem.Ben ehli sünnet itikadında bir müslümanım.Burada bulunmamın sebebi insanlara bu gerçekleri açıklamak.
gayet acık burda oluş sebebiniz zaten, ondan şüphe yok, bir alevi forumuna kayıt olup ilk mesajı Atatürk'ten kurana hakaret...
Evet Savunuyorum Atatürkü, sizde ehli sünnet itikatında bir müslüman oldugunuzu idda ediyor ve kafirlikle, kurana küfür etmekle sucluyorsunuz öylemi...
Atatürk'e dil uzatmak için türlü türlü şeyler uyduruyorsunuz. Kutsal kitaplar gökten inmemiştir,allah ,Peygamberlerin diline vermiştir bilgileri.atatürk'ün anlatmak istediği budur.Sizin işinize gelmiyor tabi bu şekilde anlamak.
Mümkünmüdür esir iken ibadet
Yatıp kalkıp atatürk'e dua et...
Nasıl olurda Kabeyi arablar yıkacaği zaman önce Atatürk karşi çıkarak oraya
dokunursanız orayı yerle bir ederim der ve bunu yapacak kadar inançlı biri
Hz.Muhammedin yerini koruyan kollayan olarak ona inen kuranama hakaret edecek.
Maşallah herkes bir tezgah peşinde.Bal gibi biliniyor ki içinde bulunduğumuz
ortam çok farklı boyutlarda ama gündemi değiştirerek insanların birlik ve beraberliklerine
balta vurulmak isteniyor.
Herkes aynı bayrağın altında olduğuna göre inanç ve ibadetinde özgürdür.
Haşa kimse burda Allahın peygamberine ve de ona inen kuranına hakaret
etmiyor ama ve lakin insanları dinsiz sayacak kadar da ve de bunu hakaret
boyutuna getirecek kadar bir haller olmuş millete.
Atatürk kurana hakaret etmemiştir ama onu sevmeyenler herzamanki gibi iftirasını
atarak kendilerini rahatlama yolunu bulmuşlardır.