![]() |
Genel konular Katagorisinde ve Kütüphane (E-Kitap) Forumunda Bulunan Kaynak kitaplar...( e_kitap bir deyişle...) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alevilik hakkında yazılmış kitapların pdf formatında sürekli elinizin altında olabileceği bir kaynak...40 küsür kitabın linki..şifresiz..rar...2 link Değerli bir dostumuzun emeğidir..Emekleri Hak katına yazıla... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ]...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kütüphane (E-Kitap) Elektronik Kitap,Makale,Yazı,Dergi Paylaşım Bölümü... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Alevilik hakkında yazılmış kitapların pdf formatında sürekli elinizin altında olabileceği bir kaynak...40 küsür kitabın linki..şifresiz..rar...2 link
Değerli bir dostumuzun emeğidir..Emekleri Hak katına yazıla... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? Konu hfdc06 tarafından (Dün Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| hfdc06 Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | Cihan Tas (Dün) |
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Cihan can linki ben düzeltemedim yeniden yükleme işinide tam beceremedim..Sen en iyisi bir konuda şu yükleme işini öğret bize halledelim değerli kaynaklar var...Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Can elimden geldigince anlatmaya calisdim bu linkden yararlana bilirsin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Yenilenmiş linkler ilk mesaja eklenmiştir..şifresiz...Cihan canada teşekkürler yükleme işine aydınlık kazandırdığı için...Burda da sorun çıkarsa Cihan ben sana yollarım dosyaları sen eklersin can..saygılar...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Konu hfdc06 tarafından (Dün Saat 04:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deyişle, ekitap, kaynak, kitaplar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Dengedinan | Alevi videolari izle | Piryolu.com | Alevi videolari izle | Piryolu.com | Alevi videolari izle | Piryolu.com | ForumVakti.net | Tıkla Farkı Yaşa ! | merdan | ||||