![]() |
video arsivi Katagorisinde ve Komik Videolar Forumunda Bulunan öllüğün körü :) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] Seni görivirince annah dimissim (annah dimissim şaşırma ünlemidir) Sankim eyşim irik börek yimissim (eyşim: ekşi, irik: sert) Sevdiğim ne çabuk unuttun beni Yanık şebit gibi kuruttun beni (şebit: bir tür lavaş) Al şu şalvarlıgı dikin bolcana Döngderdin beni şaklanmış balcana (şaklanmış balcana:közlenmiş patlıcan) Bana bakıp da gözlerini hörtletme İreçellik gaysı gibi beni börtletme (gaysı: kayısı börtletmek : gözleri irice açmak) Aşkım bende büngül büngül gaynarsın Nörecen sıpaları gıı sokakta oynasın (bırak ...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Videolar Gülme krizine sokacak komik Videolar Burada! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Seni görivirince annah dimissim (annah dimissim şaşırma ünlemidir) Sankim eyşim irik börek yimissim (eyşim: ekşi, irik: sert) Sevdiğim ne çabuk unuttun beni Yanık şebit gibi kuruttun beni (şebit: bir tür lavaş) Al şu şalvarlıgı dikin bolcana Döngderdin beni şaklanmış balcana (şaklanmış balcana:közlenmiş patlıcan) Bana bakıp da gözlerini hörtletme İreçellik gaysı gibi beni börtletme (gaysı: kayısı börtletmek : gözleri irice açmak) Aşkım bende büngül büngül gaynarsın Nörecen sıpaları gıı sokakta oynasın (bırak çocuklar sokakta oynasın) Sen bana çok gördün uzun ömrü (böyle söylemiyor ama zannedersem böyle bir şey) Yiter ittiğin gari öllüğün körü (yeter artık yaptıkların allahın belası cezası gibi bişey öllüğün körü: bir tür küfür kızma ibaresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ) Hararet nardadır sacda değildir Keramet baştadır tacda değildir Her ne arar isen kendinde ara Kudüste Mekkede Hacda değil Sakın bir kimsenin gönlünü yıkma Gerçek erenlerin sözünden çıkma Eğer insan isen ölmezsin korkma Aşığı kurt yemez uçta değildir HACI BEKTAŞ VELİ ![]() |
|
|
|
| eso Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | hfdc06 (02.11.09) |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Rahmetlik babaannemde kızınca derdi mekanı cennet olsun...Saol dostum bunlar birer halk edebiyatı aslında unutulmaya yüz tutmuş...
Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? |
|
|
|
| hfdc06 Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (03.11.09) |
|
|
#3 |
|
Moderator
|
|
|