Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

"merhaba"

Genel konular Katagorisinde ve  Her Telden Forumunda Bulunan  "merhaba" Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bilmek istiyorum, Ve yürekten bir Hayat bir kahve fincan gibidir,Bazen acı bazen tatlı olur.önemli olan kahvenin tadı değil,onu kiminle içtiğinizdir..... Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez degil mi? "MERHABA" Tüm SOLMAYAN GÜLLERE, ve "ÖZEL'''' güzelliklere. "MERHABA" yaşama anlam katan her şeye ve yaşamın ASIL ÖZNESİ olan tüm ,İNSANLARA. Yüreği insanca çarpan,insanlara değer veren, umutlarını hiç yitirmeyen, hayatta her zaman bir amacı, bir ideali olan herkese gönülden merhaba.... güne yüreğinde sımsıcak ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen meyou

Seçenekler
Alt 06.04.10   #1
meyou
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: ankara
Rep Puani : 10
Standart "merhaba"

Bilmek istiyorum,Ve yürekten bir Hayat bir kahve fincan gibidir,Bazen acı bazen tatlı olur.önemli olan kahvenin tadı değil,onu kiminle içtiğinizdir.....
Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez degil mi?
"MERHABA" Tüm SOLMAYAN GÜLLERE, ve "ÖZEL'''' güzelliklere. "MERHABA"

yaşama anlam katan her şeye ve yaşamın ASIL ÖZNESİ olan tüm ,İNSANLARA.
Yüreği insanca çarpan,insanlara değer veren, umutlarını hiç yitirmeyen, hayatta her zaman bir amacı, bir ideali olan herkese gönülden merhaba.... güne yüreğinde sımsıcak duygularla, yüzünde tebessümle başlayanlara. güne güzellik katanlara. "MERHABA.
dokunduğu her yere, insani güzel bir duygu katana....
. suskunluğun içinde sararacak ,
BANA ANLATTIGIN HİKÂYENİN DOGRU OLUP OLMAMASI BENİ İLGİLENDİRMİYOR. KENDİ KENDİNE DÜRÜST OLMAK için BİR BASKASINI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATIP
UGRATAMAYACAGINI; İHANETİN SUÇLAMASINA. DAYANIPKEND RUHUNA iHANET EDİP ETMEYECEĞİNİ BİLMEK İSTİYORUM.

geçinmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor. Neyi özlediğiniz.Kalbininiz arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya cesaret edip edemediğini bilmek istiyorum.Kaç yasında olduğunuz beni ilgilendirmiyor. Ask için hayalleriniz için yasıyor olma serüveni için Bir aptal gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum.
Ay’ın etrafında hangi gezegenlerin döndüğü beni hiç ilgilendirmiyor. Kederinin merkezine dokunup dokunmadığını hayatin ihanetlerince açılıp açılmadığını daha fazla acı korkusundan kapanıp kapanmadığını bilmek istiyorum. Saklamaya azaltmaya ya da düzeltmeye çalışmadan
benim ya da kendi acınla oturup oturamayacağını bilmek istiyorum. Benim ya da kendi neşenle olup olamayacağını, insan olmanın sinirli ligini hatırlamadan bizi dikkatli,ve gerçekçi olmamız için uyarmadan çılgınca dans edip, coşkunun seni parmak uçlarına kadar doldurmasana izin verip vermeyeceğini bilmek istiyorum.
Sponsor Reklamlar

cancana bunu beğendi.
meyou isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...