Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

Hayata dair ilginç ne varsa

Genel konular Katagorisinde ve  Her Telden Forumunda Bulunan  Hayata dair ilginç ne varsa Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Gereksiz ama ilginç bilgilere devam… Geçen hafta aslında öğrenilmesi pek gerekli olmayan ama hoşa giden ilginç bilgiler yayınlamıştım. Sizlerden gelen mesajlardan bu bilgilerin çok ilgi gördüğünü farkettim. Bu nedenle bu hafta da yine Mustafa Aslaner’in toplayıp derlediği bu bilgilerden bir demet sunayım: 1. Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. 2. Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir. 3. İnsan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır aksi halde kendi kendini ...

Seçenekler
Alt 02.12.09   #1
hasan
hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Rep Puani : 14
Standart Hayata dair ilginç ne varsa

Gereksiz ama ilginç bilgilere devam…
Geçen hafta aslında öğrenilmesi pek gerekli olmayan ama hoşa giden ilginç bilgiler yayınlamıştım. Sizlerden gelen mesajlardan bu bilgilerin çok ilgi gördüğünü farkettim.
Bu nedenle bu hafta da yine Mustafa Aslaner’in toplayıp derlediği bu bilgilerden bir demet sunayım:
1. Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir.
2. Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir.
3. İnsan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır aksi halde kendi kendini sindirir.
4. i harfinin üzerindeki noktaya ingilizler “Dedikodu” derler.

5. Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır.
6. Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmese onun tadını anlayamayız.
7. Erkek Peygamber Devesi dişinin kokusunu 7 mil öteden duyabilir.
8. George Washington evinin bahçesinde marijuana yetiştirirdi.
9. Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.
10. Lübnan’da dişi bir hayvanla cinsel ilişkiye girmek serbesttir ama erkek hayvanla yasaktır.
11. Mc Donalds’ın karının % 40’ı çocuk menüsü satışından gelir.
12. Her insanın dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır.
13. Tarihi film Ben Hur’da çekim ekibinin farketmediği kırmızı bir otomobil görünür.
14. Einstein 9 yaşına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesı onun özürlü olduğunu düşünmüştür.
15. Hergün doğan çocukların ortalama yüzde 12’si yanlış anne babaya verilmektedir.
16. Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır. 1950’den önce kenevir, ağaç kabuğu ve marijuana yaprağı kullanılarak yapılırdı.
17. Çikolatanın köpekleri öldürdüğü doğrudur. Onların kalbine ve sinir sistemine zarar verir. Yarım kilo kadar çıkolata küçük bir köpeği öldürebilir.
18. Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir.
Sponsor Reklamlar

hasan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 02.12.09   #2
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36
Standart Cevap: Hayata dair ilginç ne varsa

8. Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir.

bunu okudukdan sonra iyiki erkemisim diyorum kendi kendime
Sponsor Reklamlar

Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 02.12.09   #3
eso
eso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: 34
Rep Puani : 13
Standart Cevap: Hayata dair ilginç ne varsa

sen washingtonu görüo musun alemci çıktı başımıza
Sponsor Reklamlar

Sanma SEMAH Boş Bir Dönüş Şeklidir
İnsan Bedeninde Coşku Selidir
Zannetme Gökkubbe Öyle Duruyor
Gördüğün Kainat 'SEMAH' Dönüyor...

Bırak MUNZUR özgür aksın; HASAN KEYF'ine baksın!
eso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...