Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

Sitedeki Yapilan degisiklikler hakkinda

..:: PirYolu.com ::.. Katagorisinde ve  Haber Merkezi Forumunda Bulunan  Sitedeki Yapilan degisiklikler hakkinda Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba Canlar Biliyorsunuzki Piryolu giderek guncellesen internet caginda kendi alaninda en lider alevi sitesi .. Hicbir alevi haber, radyo, tv kanalinin web sitesi Piryolunun ziyaretcileri kadar yok.. Gunlerdir aldigimiz saldirilar, gunluk ziyaretci tekilinin 5K ile 7K arasinda olmasindan dolayi pek cok kisinin hedefi haline geldik.. Site gelisdikce onlemler almak ve degisiklikler yapmak zorundayiz misyonumuz bunu gerektirmektedir.. Gelisen sitemizde bazi degisikliklere gittik bunlardan bazilari sunlardir.. Yeni uye olan birisi icin Forum cok karisik geliyordu.. forumu daha basitlestirmek adina alt bolumleri ana ...

Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 4 gönderen Alevi
  • 1 gönderen dAbBe

Seçenekler
Alt 02.09.12   #1
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36
Standart Sitedeki Yapilan degisiklikler hakkinda

Merhaba Canlar Biliyorsunuzki Piryolu giderek guncellesen internet caginda kendi alaninda en lider alevi sitesi .. Hicbir alevi haber, radyo, tv kanalinin web sitesi Piryolunun ziyaretcileri kadar yok.. Gunlerdir aldigimiz saldirilar, gunluk ziyaretci tekilinin 5K ile 7K arasinda olmasindan dolayi pek cok kisinin hedefi haline geldik.. Site gelisdikce onlemler almak ve degisiklikler yapmak zorundayiz misyonumuz bunu gerektirmektedir..

Gelisen sitemizde bazi degisikliklere gittik bunlardan bazilari sunlardir..

Yeni uye olan birisi icin Forum cok karisik geliyordu.. forumu daha basitlestirmek adina alt bolumleri ana sayfada gozukmesini kapadim..

Ornegin Alevilik ve Aleviler /Ana Forum gelen kisi kafasi karismadan kategoriye tiklayip daha sonra kategori icinde baska bolumlerin oldugu gorucek burda bu varmis deyip inceliyecek..

kisacasi forum kolaylastirmak adina daha basite indirgedik.. ek olarak forumda bulunan teklonoji bolumu yoneticiler dahil herkese kapadim.. nedeni ise 2009 dan beri tek icerik bile girilmemesiydi..

Forum radyo eklenicektir..

Yaklasik 2 yildir Yoltv piryolu uzerinden canli izleniyor, gunluk 100 ile 500 kisi googleden yoltv izle kelimesinde piryolundan yoltv izlemektedir..

Ilerleyen gunlerde Yoltv mi Tv ON mu destekliyecegimiz konusunda bir anket acicam uygun gorulurse o haber kanalina destek verecegiz..

Cok Yogun oldugum icin uzun zamandir aklimda olan ve ziyaretcilerin istekleri dogrultusunda bu islemi yaptim....

Site Yonetimi olarak Alevilik disina cok cikmak istemiyoruz, Nedeni ise Piryolu bir Alevi Markasi Haline Gelmesidir.. Ayrica Bu degisimler sitenin kalitesi acisindan daha iyi olucaktir..

ilerleyen gunlerde www.alevi-haber.com icin calismalara basliyacagiz.. Bu anlamda manevi olarak desteginizi bekliyoruz..

Bunun Disinda bir isteginiz olursa bu konu altinda cevapliyabilirsiniz..

Bizi Buralara getiren Herkese Sonsuz tesekur ederiyoruz.. Ben Degil Biz Diye CIKTIK Bu Yola..

Saygilairmla, Cihan TAS
Sponsor Reklamlar

Deniz, Pir Mehmet, Sun's Son ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 02.09.12   #2
dAbBe
dAbBe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Oradan
Rep Puani : 32
Standart Cevap: Sitedeki Yapilan degisiklikler hakkinda

Ayni konuy ile ilgili yeni basliklar acliyor. Bunlarin bir baslik altinda toplanmasinin ve yazilacak yorumlarin mevcut basliklarin altina yazilmasinda yarar oldugunu düsünüyorum.

Birde kaynaksiz iddialar desteksiz atma gibi geliyor bana
Sponsor Reklamlar

dAbBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 03.09.12   #3
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36

Dabbe tularz Hocam okulda afacan cocuk olurya sende o misal herkes begenmis sende begen.. tamam tamam simdi ben buyuk webmaster sitelerinde sosyal aglarda alevi sitemizin tanitimini yapiyorum..

bazi kansizlar cikiyor botnet la saldiri yapiyorlar.. site ondan degisiklik yapildi.. suanki server siteyi karsilayamiyor kaynak arayisi icindeyim . bakalim ne olcak birde profet gorursen selamlarimi ilet yasiyormu varla yok arasindaki cin perilere dondu adam..
Sponsor Reklamlar

Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 03.09.12   #4
dAbBe
dAbBe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Oradan
Rep Puani : 32

Yok ben begenmedigim yerde durmam zaten.
Bizimki masumane bir iki öneri.

Profet naletine gelince, Hz.Isa´nin bir sözüvar "Hic bir peygamber kendi köyünde peygamberlik yapamaz. Hic bir doktor tanidiklarini tedavi edemez" diye. Profette kendi sitesine ugramayip, baska sitelerde nöbet tutuyor galiba.

Yada Isa gibi göge cekildi.

Arada bana görünüyor.
Eski müridlerinden oldugumdan olsa gerek.
Gördügümde selamini iletirim.

Iyi geceler.
Sponsor Reklamlar

Alevi bunu beğendi.
dAbBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...