Merhaba Canlar Biliyorsunuzki Piryolu giderek guncellesen internet caginda kendi alaninda en lider alevi sitesi .. Hicbir alevi haber, radyo, tv kanalinin web sitesi Piryolunun ziyaretcileri kadar yok.. Gunlerdir aldigimiz saldirilar, gunluk ziyaretci tekilinin 5K ile 7K arasinda olmasindan dolayi pek cok kisinin hedefi haline geldik.. Site gelisdikce onlemler almak ve degisiklikler yapmak zorundayiz misyonumuz bunu gerektirmektedir..
Gelisen sitemizde bazi degisikliklere gittik bunlardan bazilari sunlardir..
Yeni uye olan birisi icin Forum cok karisik geliyordu.. forumu daha basitlestirmek adina alt bolumleri ana sayfada gozukmesini kapadim..
Ornegin
Alevilik ve Aleviler /Ana Forum gelen kisi kafasi karismadan kategoriye tiklayip daha sonra kategori icinde baska bolumlerin oldugu gorucek burda bu varmis deyip inceliyecek..
kisacasi forum kolaylastirmak adina daha basite indirgedik.. ek olarak forumda bulunan teklonoji bolumu yoneticiler dahil herkese kapadim.. nedeni ise 2009 dan beri tek icerik bile girilmemesiydi..
Forum radyo eklenicektir..
Yaklasik 2 yildir Yoltv piryolu uzerinden canli izleniyor, gunluk 100 ile 500 kisi googleden yoltv izle kelimesinde piryolundan yoltv izlemektedir..
Ilerleyen gunlerde Yoltv mi Tv ON mu destekliyecegimiz konusunda bir anket acicam uygun gorulurse o haber kanalina destek verecegiz..
Cok Yogun oldugum icin uzun zamandir aklimda olan ve ziyaretcilerin istekleri dogrultusunda bu islemi yaptim....
Site Yonetimi olarak Alevilik disina cok cikmak istemiyoruz, Nedeni ise Piryolu bir Alevi Markasi Haline Gelmesidir.. Ayrica Bu degisimler sitenin kalitesi acisindan daha iyi olucaktir..
ilerleyen gunlerde
www.alevi-haber.com icin calismalara basliyacagiz.. Bu anlamda manevi olarak desteginizi bekliyoruz..
Bunun Disinda bir isteginiz olursa bu konu altinda cevapliyabilirsiniz..
Bizi Buralara getiren Herkese Sonsuz tesekur ederiyoruz.. Ben Degil Biz Diye CIKTIK Bu Yola..
Saygilairmla, Cihan TAS