Deccal, Sin-Ay Cinleri, Cinlerin Firavun'u, Sebe Melikesi...
Genel konular Katagorisinde ve Genel Kültür Forumunda Bulunan Deccal, Sin-Ay Cinleri, Cinlerin Firavun'u, Sebe Melikesi... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
Cevap: Deccal, Sin-Ay Cinleri, Cinlerin Firavun'u, Sebe Melikesi...
Alevilikte cinlere inan yokmuşmuş... O zaman onu diyen arkadaş Kur'an'ı inkar ediyor, kafirdir. (Cin Suresi)
Enerji aşağı çekilirmiş... Tavsiye: paylaşımlarımı amuda kalkıp okursanız sizin enerjiniz yükselmiş olur
Yahu bir de ben her paylaştığım konuyla aynı fikirde olmak, onu desteklemek zorunda mıyım? İlginç buluyorum, bir bilgi paylaşımı sitesinde paylaşıyorum, ilgili değilseniz okumazsınız. Bu kadar basit. Ne diye o zaman konuyu açıp, okuyup bir de altına yorum yazıyorsunuz
Neyin kafasını yaşıyorsunuz çözebilmiş değilim.
Kabul edin. Siz de meraklısınız böyle konulara... Yoksa ne diye bu başlığı tıklıyorsunuz
Emin abi aslıdna ben seni anlıyorum da diğer canlaruıda anlamak lazım
İtraf et sende artık sende cin olduğunu Ayrıca kuran ikerimde cin suresi var İtraf edeyim Aşk ın paylaşımlarındaki cin deccal gibi şeyleri geçen gün kuranda baktım evet Cinler alemide vardır Alevilik inancında da vardır ama Ehli Sünnet gibi değildir..
Kısaca şöyle diyelim Allah cinleride insanlar gibi yaratmış onlarında iyi olanı ve kötü lanı vardır :
Mesela Emin cindir ama iyi cindir
Cinlerin varlığı ve keyfiyetlerinde Alevi-Şia-Sünni bir ayrım pek de söz konusu değil sevgili can Sünnileri nasıl çarpıyorlarsa Alevileri de öyle çarpıyor meredler
he orası öle ben algılayış açısdnan bahsettim örneğin sünniler cinleri hepten kötüğ sayarlar hahaha
inanmayacaksınız ama gerçekten ben bunu yaşadım... ben anlatayım seneler önce bununla ilgili bir durum yaşadım hatta kuzenımde yanımdaydı
İstanbul Fatih de şehremini caddesinde bir parktayız salıncakta sallanıyor ben ve kuzenim ve birden bire birisi arkadan benim kafama vurdu hemde sallanırken hani birisi bir şey atmış olsa felan diyecem de değil hatta kuzenimde yanımda sallanıyordu oda o sesi duydu o zaman bu tür şeyleri bilmezdim çakal beni korkut muş tu o zaman saftım biliyormusun bu parkda ruhlar var dedi hahaha inanıştım ve korkup kaçmıştık
Aynı şekilde başka bir kuzenım ( babamın amcası tornu) son bir kaç yıldır ruhsal bozuklukları var ancak bu çok farklı bu yüzden Bakırköy başta olmak üzere bir çok yere giti ve kendisine bunun bir hastalık dan ziyade farklı bir şey olduğu söylendi
hastalığı şuydu; örneğin beni göüyor ama benim ona zarar vereceğimi düşünüyor ve benden korkuyor babamdan korkuyor annemden nefret ediyor kendi öz çocuğunu öldürmek için bir kaç kez bir şeyler yapmış fakat eşi engel olmuş şuanda gayet iyi ama bu ona anlık geliyor yaptıklarında ben şahit olmadım sadece birine şahit oldum bir gece evde uyurken bizdeydi sabah uyandığımda bebeğine sıkıca sarılıp ağladığını gördüm....
Aşk Nickli Üyeden Alıntı
Alevilikte cinlere inan yokmuşmuş... O zaman onu diyen arkadaş Kur'an'ı inkar ediyor, kafirdir. (Cin Suresi)
Enerji aşağı çekilirmiş... Tavsiye: paylaşımlarımı amuda kalkıp okursanız sizin enerjiniz yükselmiş olur
Yahu bir de ben her paylaştığım konuyla aynı fikirde olmak, onu desteklemek zorunda mıyım? İlginç buluyorum, bir bilgi paylaşımı sitesinde paylaşıyorum, ilgili değilseniz okumazsınız. Bu kadar basit. Ne diye o zaman konuyu açıp, okuyup bir de altına yorum yazıyorsunuz
Kabul edin. Siz de meraklısınız böyle konulara... Yoksa ne diye bu başlığı tıklıyorsunuz
Fe subhanallah
Sad.
Ya Mowla Ali!
Hu!
muhammed senle bir ara görüşelim gardaşım nedersin???
Aşk Nickli Üyeden Alıntı
Cinlerin varlığı ve keyfiyetlerinde Alevi-Şia-Sünni bir ayrım pek de söz konusu değil sevgili can Sünnileri nasıl çarpıyorlarsa Alevileri de öyle çarpıyor meredler
Aşk Nickli Üyeden Alıntı
Fe subhanallah
Sad.
Ya Mowla Ali!
Hu!
Yazdıgınız yazılara sizin de katıldıgınız kabul edilir aksini belirten bir yorumunuz olmadıgı sürece. Öte yandan bizlerin neyin kafasını yasadıgı ortada ama ya sizinki?
En önemlisi ise buraya Fesadlık icin veya merakımızdan yada cinler hakkında birseyler ögrenelim diye girmedik konunun alevilikle olan iliskisine bakmak icin girdik zira alevi erkanında cinlerle ilgilenilmedigi gibi alevi dedeleri hicbir zaman sunni cinci hocalar gibi olmamıstır. Bizler Hakdan bir parcayız, Rabbin yeryüzündeki halifesiyiz ne cinlerden bilgi alırız, ne cinlerden korkarız, nede onlarla herhangi bir münasebetimiz vardır.. Halife denen insanın tekamülünü tamamlamak zorunda olan baska bir varlıktan medet umması ancak acınası bir durum olabilir.
Cinlere bel baglayan cinlere varır, Hakka bel baglayan Hakka varır hersey bu kadar basittir aslında.
Aşk Nickli Üyeden Alıntı
Fe subhanallah
Sad.
Ya Mowla Ali!
Hu!
aSsana can dedik heralde alevi de değilsin..Kimsin sen kimliğin nedir arkadaş ? Dabbe sana değer veriyor diye bizde verdik ama sen baya cıvık biriy mişin ? kimsin sen ? Amaçın nedir ? l
Sponsor Reklamlar
Konu Deniz tarafından (29.12.12 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
gokhan1 Nickli Üyeden Alıntı
aSsana can dedik heralde alevi de değilsin..Kimsin sen kimliğin nedir arkadaş ? Dabbe sana değer veriyor diye bizde verdik ama sen baya cıvık biriy mişin ? kimsin sen ? Amaçın nedir ? l