Sponsor Reklamlar
Sponsor Reklamlar

askere yazılan şaka mektupları))))

Komik Bölüm Katagorisinde ve  Askerlik Anıları Forumunda Bulunan  askere yazılan şaka mektupları)))) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bu askerin yerinde kimse olmak istemezdi heralde askere yazılan şaka mektupları )))) Sevgili HAKKUŞ Mektubunu aldım. gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarım o denli üzücüydü.. Demek asker gittiğinden beri çavuşun size özellikle de sana yapmadığı kalmamış.. "suçum olsa yanmam" diyorsun. sana inanıyorum dostum.olur olmaz seni dövdüğüne göre, yazdığın gibi o herif asker ocağına yakışmayan sadistin teki... Sen sivilken ağzına kötü söz almazdın. Adamın beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin. Haklısın. Ben de olsam ondan nefret ...

Ağaç Şeklinde Aç13Beğeni
  • 5 gönderen Asi_Kardelen
  • 2 gönderen cancana
  • 1 gönderen Alevi
  • 1 gönderen mmuratkkaratas
  • 1 gönderen AliCamyurdu
  • 2 gönderen cangibi62
  • 1 gönderen aSi_YaReN

Seçenekler
Alt 18.03.10   #1
Asi_Kardelen
Asi_Kardelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: tokat
Rep Puani : 10
Standart askere yazılan şaka mektupları))))

bu askerin yerinde kimse olmak istemezdi heralde

askere yazılan şaka mektupları))))

Sevgili HAKKUŞ

Mektubunu aldım. gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarım o denli üzücüydü.. Demek asker gittiğinden beri çavuşun size özellikle de sana yapmadığı kalmamış.. "suçum olsa yanmam" diyorsun. sana inanıyorum dostum.olur olmaz seni dövdüğüne göre, yazdığın gibi o herif asker ocağına yakışmayan sadistin teki...
Sen sivilken ağzına kötü söz almazdın. Adamın beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin. Haklısın. Ben de olsam ondan nefret ederdim. Oysa hepiniz aynı vatanın evladısınız. Neden ayırım yapıp en ağır işleri sana yaptırıyor ki?.. Senin gibi aklı başında, sorumluluklarının bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmalı.
Zaten "adinin teki" demişsin. Neyse HAKKUŞ, vatan borcu bu.. Her şeye, insanlıktan uzak olan çavuşuna bile, katlanıp vazifeni yerine getirmelisin. Sen yine elinden geldiğince iyi asker olmaya çalış.beni de mektupsuz bırakma. Mektupları dışardan yollamakla iyi ediyorsun.
Çavuş iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra.
Özlemle gözlerinden öperim.
DOSTUN RECAİ

ULAN RECAİ İTİ

Ben sana ne zaman mektup yazdım da o Allahın belası mektubu gönderdin?? Mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği yaptın dimi köpek? Senin yüzünden gül gibi çavuşumun bana yapmadığı kalmadı. Tonla dayak. Bir hafta da hapis cezası yedim. Çavuş beni bölüğün önüne çıkarıp "KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSİZ ASKERİ DURUYOR." dedi.
Ne dediysem, senin nasıl adi bir yaratık, mektubunun da o eşek şakalarından biri olduğuna inandıramadım. Bir daha mektup falan yazma.. Zaten, ilk izne gelişimde ellerini un ufak edeceğim. Birkaç yıl eline kalem alamayacaksın. En kısa zamanda başına bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim...
HAKAN

MERHABA HAKKUŞ,

Yanında olamadığım, sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için kahroluyorum. Mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor. manyak çavuş iyice azdı ha. Vay sadist vay...bir de adam bilip çavuş yapmışlar.Böylelerinin eline hiç yetki vermemeli. Sonra ne oldum delisi oluyorlar.
"Sivil olsam yapacağımı bilirdim" diyorsun. Ama haklısın HAKKUŞ. Sinirlerine hakim ol.. Askerlikte üste saygısızlık olmaz. Adama askerliği bitirtmezler vi.. Uyma o hayvana dostum. Zor ama sayılı günler gelir geçer. Buralar bildiğin gibi eksikliğini hep hissediyoruz. En güzel günler seninle olsun..
KARDEŞİN RECAİ

RECAİ DENEN HAYVAN

Lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, Oğlum sen çıldırdın mı? Çavuş fıttırdı. Adamın bir ağzıma yapmadığı kaldı. "yazmadım komutanım." diyorum, yemin billah ediyorum dinlediği yok. Ah ulan eşşoğlu eşşek yaktın beni..
Askerliğim şimdiden bir ay uzadı. her gece tuttuğum 8-5 nöbetleri, günde yalnız başıma tam teçhizat 20km koşu, iki çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor. Yeter artık recai!. Şakanın çıkacak suyu muyu kalmadı. Cımcılık oldu. Bu gidişle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik ara. Tüm kemiklerini kıracağım. Allah belanı versin.
HAKAN

HAKKUŞÇUĞUM

Yooo, yazdıklarına inanamıyorum. Bu kadarı da olmaz ama... Artık o şerefsiz çavuşun sana yaptıklarını insan yapmaz. Nedir bu eşşoğlu eşşeğin sana çektirdiği? Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi daha merhametli davranır.
Bak HAKKUŞ, sakın benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytarıyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanın evladısınız. Böyle yapması için ya kafadan sakat ya da soysuz olmalı.. Ne diyeyim HAKKUŞ? sabredeceksin. Allah sevdiği kuluna çektirirmiş. Seni de seviyor olmalı ki çavuş gibi bir namussuzu başına bela diye salmış
CAN DOSTUN RECAİ

RECAİ SOYSUZU stop!
Sayende askerliğim bitmeyecek stop!.. Firar ettim stop!.. Seni parçalamaya geliyorum stop!..

alıntı

Sponsor Reklamlar

Konu Asi_Kardelen tarafından (18.03.10 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
Asi_Kardelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 18.03.10   #2
cancana
cancana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Rep Puani : 20
Standart Cevap: askere yazılan şaka mektupları))))

Yok olamaz böyle şaka valla hazırlayana helal olsuunn...

Paylaşımın için teşekürler (çiçeğim) can
Sponsor Reklamlar

Asi_Kardelen ve "-dost-" bunu beğendiler.

Başarı sonuç alır susar, başarısızlık açıklama ister.

Başarı bilgi ister. 'Bilgi'nin de beşte dördü 'ilgi'dir!

Sadece iyide değil, kötü yolda da rekabet vardır!

Her başarının bir son kullanma tarihi bulunur!

İnsanlar üçe ayrılır: Gerçekten başarılılar, başarılıyım diye geçinenler ve başarılı insanlar üzerinden geçinenler!
cancana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 19.03.10   #3
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 36

zuhahahaha nebicim askermis yahu
Sponsor Reklamlar

"-dost-" bunu beğendi.
Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 04.05.10   #4
mmuratkkaratas
mmuratkkaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: istanbul

:d :d :d :d
Sponsor Reklamlar

"-dost-" bunu beğendi.
Alt 10.04.11   #5
AliCamyurdu
Yeni Üye
emektar üye
Nereden: Darmstadt

Vallahi askere gitmemenin kesin çözüm olduğunu daha iyi anlıyorum. Çünkü askerde ne olacağı hiç belli olmaz.
Sponsor Reklamlar

"-dost-" bunu beğendi.

Konu AliCamyurdu tarafından (10.04.11 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
AliCamyurdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 11.04.11   #6
cangibi62
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: gurbetten
Rep Puani : 30

babam Kayseri de komando çavuş olarak acemi birliğini bitirmiş daha sonra Şırnağa usta birliğini yapmaya gitmiş . Zaman ilerlemiş bir bayram günü çocuklara konserve dağıtmak üzere araba ile köye inmişler babam çavuş olduğu için . rütbesiz bir askere emir vermiş konserveleri dağıt diye rütbesiz askerde tüm konserveleri dağıtmış ve bitirmiş son bir tane kalmış asker babama sormuş komutanım son 1 tane kaldı bunu ne yapayım demiş babam da at gitsin çocuklardan biri bulur zaten demiş asker konserveyi atmış ama nereye tahmin edin yarbayın kafasına . tabi gerisi malum direk disko ya (askeri hapishane) 7 gün askerlikleri uzamış ve yedikleri dayakta üstlerine kar kalmış

bastaki hikayeye cok guldum vay ne dostmus...askerde bile eziyet cektirmek icin kafa yormus zekiymis recai denilen herif...
Sponsor Reklamlar

"-dost-" ve aSi_YaReN bunu beğendiler.
Bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye...
Günlük menfaatler için onurunu terketmeye...
Bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya
Değmez bu hayat.........

Konu cangibi62 tarafından (11.04.11 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.
cangibi62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti
Alt 11.04.11   #7
aSi_YaReN
aSi_YaReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: Gönülden...

Böyle ne dost olur,nede şaka...

yazık askere,bence ilk önce firar edecekti ki gidip o dost( insanın düşmanının bile aklına gelmezdi herhalde) dedigini bulup iyi bir ders vermeliydi..Hem bu kadar işkenceye maruz kalmazdı..hemde hafif bir cezayla kurtulurdu..

Bu şakanın abartılmıs kısmı ve şakadan çokta ilerisi olmus...Yinede okurkan çok güldürüyo...kimse onun yerinde olmak istemez buda işin dogru olan kısmı.
Sponsor Reklamlar

"-dost-" bunu beğendi.

Kiminin ruhu, kiminin beyni ve bir çoğunun bir kalbi yok..

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun."

Evet, dedim.
Çünkü hep büyüklük bende kaldı.

aSi_YaReN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti

Seçenekler

Bookmarks
    Bu içeriği paylaş --> Facebook Bu içeriği paylaş --> del.icio.us Bu içeriği paylaş --> Myspace Bu içeriği paylaş --> Google Bu içeriği paylaş --> Twitter Bu içeriği paylaş --> MSN Bu içeriği paylaş --> Digg Bu içeriği paylaş --> Yahoo Bu içeriği paylaş --> Linkedin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Önceki veya sonraki konu...