![]() |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Askerlik Anıları Forumunda Bulunan ot yolma-2 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Manisa alaşehirde acemilik yapmıştım...Orada ot yolmak demek mevsimiyse üzüm yemek demek...Tel boylarını saran otları yoldukça tellerin altından üzüm bağlarına girecek yerler açılıyordu..Asker kalabalık bir kişi sızardı bir salkımı 15 askere yetecek kadar büyüklükde üzümler..Ye babam ye...Artık helal-haram işine girmiyom...Göz hakkı diyelim...Allah bilir.......
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Askerlik Anıları Her Türk gencinin kendine has yaşamış olduğu askerlik anıları vardır =) gelin burada paylaşıp, o anları beraber yaşayalım |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Manisa alaşehirde acemilik yapmıştım...Orada ot yolmak demek mevsimiyse üzüm yemek demek...Tel boylarını saran otları yoldukça tellerin altından üzüm bağlarına girecek yerler açılıyordu..Asker kalabalık bir kişi sızardı bir salkımı 15 askere yetecek kadar büyüklükde üzümler..Ye babam ye...Artık helal-haram işine girmiyom...Göz hakkı diyelim...Allah bilir....
Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? |
|
|
|
| hfdc06 Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | eso (03.11.09) |
|
|
#3 |
|
Moderator
|
göz hakkı diyelim
Hararet nardadır sacda değildir Keramet baştadır tacda değildir Her ne arar isen kendinde ara Kudüste Mekkede Hacda değil Sakın bir kimsenin gönlünü yıkma Gerçek erenlerin sözünden çıkma Eğer insan isen ölmezsin korkma Aşığı kurt yemez uçta değildir HACI BEKTAŞ VELİ ![]() |
|
|
|
| eso Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | hfdc06 (04.11.09) |
![]() |
| Etiketler |
| yolma2 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|