Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.09.09   #1
Alevi
Alevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıbrısl�
Kurucu
Nereden: Schweiz(isvicre)
Rep Puani : 199
Standart 25 Metrelik Atis alani ve P.onb Cihan Tas kahramanmaras :)

Günlerden bi gün askerdeyim askerliğim yani acemi birliğime katildikdan 20gün sonra bizi hurrraaa topladilar nereye silaha almaya hadi bakalim gitik yolda kimi atiyor kimi saliyor ben kirma (tek sacmali silah) kulandim diye Verhasıl vardik silahliğa, sanki bedava konser bileti var yada savas var herkes G3 (G3 türk piyade tüfegi ) alma telasinda neyse cepanelikden mermi aldi uzman ve astsubaylar bi heycan bi heycan sanki bana kiz istemeye gidiyoruz ne alakaysa

vardik atis alanina 10 ar kisi yat dedi komutan yüzü koyun çömeldik ben ileri bakiyorum bi kagit var zar zor belli oluyor hadi bakalim dedim kendi kendime neyse mermileri yerlestirdik atis yapcaz 3 köşe teskil yani atis yapcaz ama 3 mermi ücken olusturacak birbine nekadar yakin olursa hedef üzerinde mükafatlandiriliyorsun

neyse basladik sıkmaya ates dedi ben cakmaka ariyorum dermişim zuahhahaha bende pat pat sıktım pes pese ates kes dedi komutan atis biti herkes hedefini alsin gelin dedi komutan neyse bi gitimde ne görüm 5 koca delük alah alah diyorum sesimide cikarmiyorum malüm askeri birlik adamai döverler neyse önümdeki uzatti yüzbasiya bune olum dedi tek delik var komutanim hepsi ayni delikden gecdi aferim sana kocum ben bu askeri anfiye alin dinlensin (anfi dinlenme tehsisi değilha gölgelik)

neyse bu kosarak gidiyor ben halen kagida bakiyorum gel bakalim tas dedi möl möl kağida bakiyorum uzatim bune lann dedi

Cevap:: komutan ben 3 tane mermi sıkdim burada 5 delük var cağirin o sahtekari buraya dedi tabi cağirdilar geldi selam aleyküm komutanim demesin asker bölük koptu komutan ey alahim böylerini secme verirsin benim bölüğüme yıkıl karsimdan dedi .....

o Komutan 3 merminin tek delikden gecemeyeceğini bilmiyordu

Devami gelcek
Sponsor Reklamlar

Alevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti