Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.08.13   #5
bab'ül ilim
bab'ül ilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üye
Nereden: TERCAN
Rep Puani : 50
Standart Cevap: İLERİ demokraside KADINA yobaz BAKIŞ.

Ömer Tuğrul İnançer bence yanlış ifade kulanmış . Şu şekilde olursa onun estetik değiller düşüncesine katılabiliim. sonuçta hepimiz bu dönemden geciyoruz yahut gececeğiz. Ama hamileyim deyipte oranı buranı açmanın alemi yok. Ben çok fazla görüyorum hamile kadınların karınları gögüs altlarına kadar acık , göbek dısarda gezıyolar . Hoş bi durum mu ? asla değil . Elbette insanlar gezecek yürüyüş yapacak , sosyal aktivitelerde bulunacaklar . Fakat konu giyim kuşama geldiğinde son derece yanlış bi çizgide ilerlemeye devam eden onlarca kadınlar var . Bir bayan olarak bende bunu son derece yanlış buluyorum ... Bu şekilde gezdiklerinde maalesef ki estetik olmuyo aksine çok tiksinç bir durum ortaya cıkıyor. (şahsi fikrim) ....
Bence bunu daha farklı şekilde ifade edebilirdi ama adamın fikri neyse zikride odur derler ya bu ve bu gibi adamların örümcek beynini değiştiremeyiz.

Ömer Tuğrul İnançer keskin ve yanlış cümleler kurmuş , ve yobazlığını ortaya koymustur.
Sponsor Reklamlar

Konu bab'ül ilim tarafından (01.08.13 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
bab'ül ilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alinti