Alevi, Alevilik, bektaşi, PirYolu Forum ,kızılbaş, Alevi Haber, Alevi Forumları

Alevi, Alevilik, bektaşi, PirYolu Forum ,kızılbaş, Alevi Haber, Alevi Forumları (http://www.piryolu.com/forum/index.php)
-   zazaca (http://www.piryolu.com/forum/zazaca.html)
-   -   Zazaca -Zazak,-Kırmancki-Dımliki Sözlük (http://www.piryolu.com/forum/zazaca/6412-zazaca-zazak-kirmancki-dimliki-sozluk.html)

ByMunzur 15.10.12 14:20

Zazaca -Zazak,-Kırmancki-Dımliki Sözlük

Değerli arkadaşalr zazaca ve deayları aşağıdaki linkte yer almaktadır. Dosyayıo açabilmniz için PDF eklentisi kurulu olmalıdır.

ZAZACA SÖZLÜK GRAMER BİLGİLERİ.

jetlii11 15.10.12 23:07

Cevap: Zazaca -Zazak,-Kırmancki-Dımliki Sözlük

değerli can benimde aslım dersimde gelme olduğu için zazayım.dedem nenem zazaca yavaş yavaş unutmuşlar.ama ben öğrenmeyi çok istiyorum..o yüzden 2 ay önce zazaca öğrenmeye başladım ve internette çok güzel bir link indirdim.9 bölümden oluşuyor.zazacayla ilgili her şey var.inşallah öğrencem

ByMunzur 16.10.12 00:54

bıra zaf weş Tı mıra zazaki vaj ez tora zazaki vano :):)

ZAzaca yok olma tehlikesi altında yaşatalım dilimizi sana destek olurum sen ve ben zazaca konuşarak kendimii gelitşrriz:)

jetlii11 16.10.12 19:58

-Ez U to Ben ve sen

teşekkür ederim can..buda benim ilgimi arttırır.

ByMunzur 16.10.12 20:09

Ero tı raşta vano :)

BERF62 18.10.12 23:12

Zazaca için Taksim'deyiz he canlar ona göre cumartesi saat:16,00

seykek 09.02.13 02:45

zazaca ile ilgili kursmu var taksimde ve saat 16 oo yazilmis kursun baslama sastimidir?eger varsa kursun yeri neredir

ByMunzur 09.02.13 09:22

detaylı bilgiyi googleden bulabiliersin can kurslar var eğitim için

BERF62 09.02.13 18:26

Alıntı:

seykek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 34824)
zazaca ile ilgili kursmu var taksimde ve saat 16 oo yazilmis kursun baslama sastimidir?eger varsa kursun yeri neredir

O tarihte Zazaca için Taksim'de yürüyüş vardı. Belirttiklerim onun yeri ve saatiydi.
Kırmancki kursu veren dernekler de var. Yaşadığınız yerdeki Alevi derneklerine sorabilirsiniz. Örneğin İstanbul'da Psakd bu kursu ücretsiz veriyor. Ama diğer şehirlerde işleyişi bilemiyorum.

bilgeyol 09.02.13 20:00

forumumuza aleviliği manupule etmek için gelenler olabilir,

.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:24.

Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2