![]() |
Genel konular Katagorisinde ve Yarışma Forumunda Bulunan ...: Fotograf Yarışması :.... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba, Düzenli olarak fotograf yarışması düzenlenecektir. Hayvan resimleri (İnsanların hayvanlara Olan Sevgisi) belirten fotograflarınızı Yada kendi cekmiş Olduğunmzu hayvan resimlerini aşağıda belirttiğim adrese boyutuna uygun olarakkesip göndereceksiniz. ayrıca fotografınıza 2 kelimeyi aşmayacak isim vereceksiniz. Resim (Fotograflar Sizin Köy, Yerleşim Alanı yada Yöreye Ait Olcak başvuru tarihinin bittiği gün ben fotoları yükleyeceğim siteye ve böylelikle kişilere değil resimlere oy verilecek herkes kendi fotografını bilecek sadece 1 Foto Gönderebilrisiniz fotograflarınızı bekliyorum Tema : DOĞA Başvuru Başlangıcı : 14 O7 2008 Başvuru Bitişi ...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yarışma Bu Bölümde Düzenli olarak farklı kategorilerde fotograf Şiir yarışmasıları Düzenlenecekdir |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba,
Düzenli olarak fotograf yarışması düzenlenecektir. Hayvan resimleri (İnsanların hayvanlara Olan Sevgisi) belirten fotograflarınızı Yada kendi cekmiş Olduğunmzu hayvan resimlerini aşağıda belirttiğim adrese boyutuna uygun olarakkesip göndereceksiniz. ayrıca fotografınıza 2 kelimeyi aşmayacak isim vereceksiniz. Resim (Fotograflar Sizin Köy, Yerleşim Alanı yada Yöreye Ait Olcak başvuru tarihinin bittiği gün ben fotoları yükleyeceğim siteye ve böylelikle kişilere değil resimlere oy verilecek herkes kendi fotografını bilecek sadece 1 Foto Gönderebilrisiniz fotograflarınızı bekliyorum Tema : DOĞA Başvuru Başlangıcı : 14 O7 2008 Başvuru Bitişi : 30 07 2008 Renkli Ebat : 800x600 pix. (ölçülendirmede sorun yaşarsanız yardımcı olabiliriz.) Başvurularınızı piryolu@gmail.com adresine yollayabilirsiniz. Herkese bol şans dilerim ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Güzel bir konuymuş ama ilgisiz kalmış...İlerleyen günlerde daha örgütlü şekilde yenilemek lazım...
Beşikler vermişim Nuh'a
Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fotograf, yarışması |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|