![]() |
İlk Merhaba Başlığı Tek Başlık
ben hep herkesin sevgiden yaratıldığına tanrının yarattığı hiç bir canı yargılamadığına
yalnız bizlerin bizleri yargıladğına inandım... bu birkaç sözcükle kendimi inancımı ifade etmek istedim herkese selamlar sevgiler.. |
Cevap: bütün canlara selamlar
merhaba hoş geldiniz
|
Hosgeldiniz Can Sizi aramizda gormekden son derece mutluyuz..
|
hoşbuldum çok teşekkür ederim
|
Merhaba
Merhaba Canlar,
Ben siteye yeni üye oldum. İstanbul'da yaşıyorum. Öğrenciyim.. Erzincan Yalıncalıyım... Aslen Tunceli(Dersim)'yim. Babaannem Haydaranlı, dedem Areli Aşiretinden... Ben Areli olanı kullanıyorum ama :d Alevilikle ilgili öğrenmem gereken çok şey var. Fakat benim bildiğim Alevilik, sade islama indirilmiş bir mezhep değil, içinde Hristiyanlık, islam, Zerdüşlük, batinii dinler olan bir kültürdür. Ayrıca bu kültürün sadece inançsal anlamda değilde bütün yaşantımız da etkin olduğuna inanırım. Yani demek istediğim cumhuriyet olgusunun içinde bile Aleviliğin olduğudur... Bu kanıya nerden vardığımı da sonra anlatıcam.. Neyse bi tanışalım uzun uzun konuşuruz ... :D |
Cevap: Merhaba
Aramıza Hoş Geldiniz
|
Hoş geldin, sefa geldin can.
|
Merhaba.Bende senin gibi aynı durumdayım..
|
Hosgeldiniz Canlar..
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:54. |
Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.