![]() |
Genel konular Katagorisinde ve Teknoloji ve Bilim Forumunda Bulunan vbulletin.org Vbulletin destek sitelerini birer birer kapatiyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba arkadaslar vbulletin.org Vbulletin sitelerini birer birer kapamaya basladi once [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] sonrada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] benim fikrimi sorarsaniz bu siteler lisasiz vbulletin sitelerine destek verdikleri icin kapatildilar sirada diger vb siteleri var vb lisasinin su gunler 240 dolara cikdigini dusunursek aman kapatsalar ne olcak diyebilirsiniz durum oki internet uzerindeki sitelerin cogu smf ve vbulletin oldugunu dusunursek bu yapilanma baya ses getirecege benziyor...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Teknoloji ve Bilim Güncel Teknoloji ve Bilim Haberleri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaslar vbulletin.org Vbulletin sitelerini birer birer kapamaya basladi once [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] sonrada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] benim fikrimi sorarsaniz bu siteler lisasiz vbulletin sitelerine destek verdikleri icin kapatildilar
sirada diger vb siteleri var vb lisasinin su gunler 240 dolara cikdigini dusunursek aman kapatsalar ne olcak diyebilirsiniz durum oki internet uzerindeki sitelerin cogu smf ve vbulletin oldugunu dusunursek bu yapilanma baya ses getirecege benziyor |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birer, destek, kapatiyor, sitelerini, vbulletin, vbulletinorg |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|