![]() |
Alevilik Katagorisinde ve Tartışma ve Oturum Bölümü Forumunda Bulunan emanete sahip çıkıyormusunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bugun 10 kasim Mustafa Kemal Ataturkun Olum yil donumu Siz bir alevi bir turk,bir kurt,bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak size birakilan emege ne kadar sahip cikiyorsunuz Sanirim ferhan sensoy buna cevap vermis...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tartışma ve Oturum Bölümü Güncel Hayatı Kendi Gözlerinizle Yorumlayın ve Bizde Yorum Getirelim Açmış Olduğunuz Konuya |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Bugun 10 kasim Mustafa Kemal Ataturkun Olum yil donumu Siz bir alevi bir turk,bir kurt,bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak size birakilan emege ne kadar sahip cikiyorsunuz
Sanirim ferhan sensoy buna cevap vermis |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Video nun içeriğini göremiyorum cihan Ama Artık sahip çıkan bir kişi kişiler kısım veya kurum veya topluluk olduğunu sanmıyorum
herkes cebine bakıyor ufak hesaplarla büyük değerlerin kayboluşunu hiçmi hiçkimse görmüyor üzücü bir tablonun baş mimarıyız biz yıkılmayı ve yıkımları seven toplumuz Paşam Saygıyla anıyorum ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
en degerli armaganı cumhuriyet gibi ebediyet hassalı bir erdem ,bu topraklarda emin oldukça, herhalde Atatürk de cumhuriyetin golgesinde unutulmayacak, hep yad edilecektir...
Paşamızı saygıyla anarak... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çıkıyormusunuz, emanete, sahip |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|