![]() |
Sinema Katagorisinde ve Vizyon Filim tanitimlari Forumunda Bulunan The Mummy 4: Rise Of The Aztec Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Johnathan 3. filmin sonunda elinde koca yeni elmasıyla "Bekle beni Peru" dediğinde bu filmin Azteklerle ilgili olacağı anlaşılmıştı umarım güzel bir film olur, 1 ve 2 gibi, ben 3ü pek beğenemedim malesef.. :\ Evelyn karakterini Maria Bello'ya yakıştıramadım çünkü, Evelyn'in aktifliğini yansıtamadı gibi geldi bana, Rachel Weisz çok daha başarılıydı bu karakteri canlandırmada.. Brendan Fraser'la da yakıştıramadım kendisini Rachel Weisz kadar.. Neyse, yine de merakla bekliyorum..! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ]...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Vizyon Filim tanitimlari Yakinda Vizyona girecek Filimlerin Fragmanlari burda |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Johnathan 3. filmin sonunda elinde koca yeni elmasıyla "Bekle beni Peru" dediğinde bu filmin Azteklerle ilgili olacağı anlaşılmıştı umarım güzel bir film olur, 1 ve 2 gibi, ben 3ü pek beğenemedim malesef.. :\ Evelyn karakterini Maria Bello'ya yakıştıramadım çünkü, Evelyn'in aktifliğini yansıtamadı gibi geldi bana, Rachel Weisz çok daha başarılıydı bu karakteri canlandırmada.. Brendan Fraser'la da yakıştıramadım kendisini Rachel Weisz kadar.. Neyse, yine de merakla bekliyorum..!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aztec, mummy |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|