![]() |
Piryolu Radyo Sunucu Kadrosu
Radyo piryolu'nda görevli dj arkadaşlarımızın listesi aşağıda mevcuttur,
Liste gerekli görüldüğü taktirde göncellenecektir. Radyo sorumlusu ^çirkin^-^kral^'dır. Dj listemiz aşağıdadır. 1. ^çirkin^-^kral^ 2. gencalevi 3. asi_kardelen 4. türkü*can 5. 6. 7. 8. 9. 10. Kıbrıslı ve cagatay gerektiğinde radyoyu açaçak yedek dj'lerimizdir.Aynı zamanda site kurucularımızdır. Yayın akışı ilerleyen günlerde eklenecektir.. |
Cevap: Piryolu Dj Kadrosu
Çalışmalarınızdan Dolayı ve Gönüllü arkadaşların Özverisinden dolayı Teşekkür ederim. Aramıza katılmak isteyen canlar var. O Canlar ilede en kısa sürede iletişime geçip Radyomuzu aktif hale getireceğiz.
Saygılar Onur TEKİN... |
Cevap: Piryolu Dj Kadrosu
Bu kadro ilerleyen gunlerce dahada gelisecek, haydi canlar sesimiz olun..
|
Cevap: Piryolu Radyo Sunucu Kadrosu
Piryolu Forumu gelişmeye devam ediyor.
|
Bizlerin gayretiyle piryolu ilerliyceğinden eminim ben kendim elimden gelen desteği vermeye hazirim tüm arkdaşlarinda ellerinden gelen desteği verceklerdir umarım
|
Radyomuz kadrosuna yeni katılan ( türkü*can ) yeni göreviniz hayırlı olsun.
Birlik içinde nice mutlu günler geçirmek dileği ile aramıza hoşgeldiniz... Saygılarımla cagatay... |
türkü*can Hoşgeldiniz aramıza.
|
türkü*can aramiza hosgeldin iyi yayinlar dilerim
|
Ben de aranıza katılmak istiyorum
|
ibo 1989 Can Mutluluk duyarız. Bu konu ile ilgilenebilmem için Bana Özel mesaj atarsanız sevinirim...
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:50. |
Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.