![]() |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Komik Yazılar & Bektaşi Fıkraları Forumunda Bulunan Bakanla Eşşek Arasındaki Fark Nedir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>-------------------------------------------------------------------------------- Bakan olan görgüsüz birisi şoförüne sorar. "Şoför söyle bakalim eşekle şoför arasinda ne fark vardir? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir şekilde; "Bilemedim bakanim" diyor Bakan cevap olarak: "Eşege çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demis. Bunun üzerine şoför çok sinirlenmis ama karşidaki bakan oldugu için bir sey söyleyememis. Belirli bir süre sonra bu defa şoför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanim" der. Bakan da: "Sor bakalim" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasinda ne fark vardir?" ...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Yazılar & Bektaşi Fıkraları Komik yazı paylaşım bölümü |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
Bakan olan görgüsüz birisi şoförüne sorar. "Şoför söyle bakalim eşekle şoför arasinda ne fark vardir? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir şekilde; "Bilemedim bakanim" diyor Bakan cevap olarak: "Eşege çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demis. Bunun üzerine şoför çok sinirlenmis ama karşidaki bakan oldugu için bir sey söyleyememis. Belirli bir süre sonra bu defa şoför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanim" der. Bakan da: "Sor bakalim" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasinda ne fark vardir?" Bakan bir süre sonra: "Bulamadim şoför söyle bakalim" diyor. Bunun üzerine şoför de: " Vallahi bakanim ben de bulamadim... " |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Bunu Bakan Yapan Nedir ßide Bunu sormak Lazım :-)))
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arasındaki, bakanla, eşşek, fark, nedir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|