![]() |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Komik Anılar ve Olaylar Forumunda Bulunan Cihan Nikah için Kan verirse Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şimdi Sürekli siteye komik komik olaylar yazıyorum ne yapayım gariplikler dünyasındayız ve sürekli komik durumlar yaşıyorum.. nişanlım strasbourg'dan geldi nikah için gün almamız gerekiyor verhasıl evraklar peşinde koşuşturuyoruz, muhtarlığa gittik dediler kan talili yaptıracaksınız , dispanserden filim cekiceksiniz sonra fotograflı sağlık raporu dedim ayvayı yedik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ... ] nisanlım neden dedi burası türkiye kurum ve kuruluşlarda işler nasil yürütülüyor göreceksin dedim o gülüyor zaten beni hiç cidiye almıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak ...
|
![]() |
|||||||
| Kayıt ol | Gazeteler | Video Portalı | Arcade | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Anılar ve Olaylar Başınızdna gecen Komik olayları bizimle burada paylaşabilrsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Şimdi Sürekli siteye komik komik olaylar yazıyorum ne yapayım gariplikler dünyasındayız ve sürekli komik durumlar yaşıyorum..
nişanlım strasbourg'dan geldi nikah için gün almamız gerekiyor verhasıl evraklar peşinde koşuşturuyoruz, muhtarlığa gittik dediler kan talili yaptıracaksınız , dispanserden filim cekiceksiniz sonra fotograflı sağlık raporu dedim ayvayı yedik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] nisanlım neden dedi burası türkiye kurum ve kuruluşlarda işler nasil yürütülüyor göreceksin dedim o gülüyor zaten beni hiç cidiye almıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] önceki gün öğlen gitik kan talili için mülakatlar sabah alınıyormuş. Sabahın 7 sinde kalktık bagcılarda çınar sağlık ocagında o yagmurun altında bekledik kadın geldi kapıdayız bir soguk bir soguk içeri almıyacakmısınzı bizi diyorum 5 dk sonra diyor, yagmur yagıyor kadının arkasındna bunun tipinde meymenet yok zaten içeri olmasada olur. kadın dönüp bakıyor içeri girebilirz demi dedim geri döndü sen kimle dans etiğini sanıyorsun cihan taş kahramanmaraş bu gelenler hep evlenecek çiftler hepside gariban gariban sıra bekliyor neyse kapı acıldı girdik içeri ilk sıralardayız ben uaynıgım kalem kagıt getirdim ne olur ne olmaz önümzüdki 4 kişiye şu söylendi tüpümüz biti kan örnekleri alamıyoruz. danısmadaki beyaz önlüklü meymenetsiz hemşire çıkmasın o gıcık sesli ta kendisi gül dedi biz nikah için kan talili yaptıracaktık . o tipsiz hemşire nişanlıma ya kardeşim anlamıyormusunuz tüp bitti siz hangi dilden anlıyorsunuz dedi gül gel sen yanıma dedim ben cama yanaştım biz kan talili yaptıracaktık kadın yüzüme möl möl bakıyor yok yok 1 aydır tüp yok dedi bagırdı sıra bende : D 3 gündür geliyorum kuyrukda bekliyorum yagmur yagıyor içeri biel insalrı almıyorsunuz sabah gel diyorsunuz ve bagcılarda tek nikah için kan örnegi alan yerde burası bide karsıma gecmiş 1 aydır tüp yok diyorsnuz siz ne işe yarıyorsunuz burada arkadan erkek bir doktor bana sesini fazla yükseltme dedi öylemi dedim uzamn neden buraya bu yazıyı asıyorsunuz yanımızda fotograf makinesi var güle dedim ver makineyi verdi resimleri cekdim adam la o tipsiz meymetesiz hemsire ne yapıyorsun dedi sağlık bakanlıgına vericem bu resimleri ne yapıcağımı siz ne sandınız ben buradaki diğer insanlar gibi, değilim başımı önüme eyip devlet hastanesine gidip beklemem kardeşim dedim güvenlik, doktorlar bana bakıyolar oradaki milet bana destek cıkdı ama varya hepsi yusuf yusuf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] iş olsun bişey yapacak değil onalarda ama kokrku inlarlara bişey yaptırır baska bir dispansere gitik filim cektirdik ertesi günde kan vericez ac karınal vereceksinzi dediler gitik kan vermeye zaten nerde tipsiz gıcık bir hemşire varsa gelir beni bulur kadın iğneyi bir batırdı koluma anam anam sanki bahceyi belliyor (kazıyor) kanımı aldı ayaga kalktım ayaklarıma bakıyorum ayaklarım normalde 44 numara 1 metre uzadı alah dedim oturdum elerime bakıyorum parmaklarım uzuyor alah diyorum gül bana su getirdi suyu üstüme döktüm şoka girmişim nebilim sanki daha önce şoka girmişdim alah alah [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] bayıldım sonra bir koku geldi burnumun önü ay alahım ne pis bir kokuydu ayıltmak için kullandı baska bir hemşire her kes bana bakıyor dedim ne oluyor burası neresi ayak üstü bişeyler yedirdiler kendime geldim ac karnıyla kan verilmiyormuş dedi hemşire ama ayakalrım nekadar uzamıştı |
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Cihan can kusura bakma ama çok güldüm yaa
ama güldüğüme bakma sen ben de kan tahlili yaptıracaktım demir sayımı için çapada ilk kan verişimde koltuğa o kadar sıkı sarılmışım ki gözleirm kapalı tabi gözümü açtım sıradaki herkes dalga geçiyodu sanki canını alacaklar heheh koltuğuda al git hahahah diye ikinci kan verişimde bir alt katında oldu bir ay kadra sonra kontrole gitmiştim ben alışmışım yaşlı başlı hemşirelere ufak tefek bir kız geldi sandım stajyer o gitcek hemşire gelcek baktım gelen giden yok aç kolunu dedi ağzında bir sakız cak cak çiğiniyor bi yandan dedim ki nasıl yani sen mi alacaksın dedim evet dedi kaç yaşındasın sen dedim 17 ne oldu beğenemedim mi dedi sonrasını hiç sormayın hay sormaz olaydım yaşını o iğneyi bir batırdı bir hafta eroinman gibi mor kolla gezdim mosmor oldu kolum :S aman deyim hemşireyle işiniz bitmeden tersleşmeyin Hararet nardadır sacda değildir Keramet baştadır tacda değildir Her ne arar isen kendinde ara Kudüste Mekkede Hacda değil Sakın bir kimsenin gönlünü yıkma Gerçek erenlerin sözünden çıkma Eğer insan isen ölmezsin korkma Aşığı kurt yemez uçta değildir HACI BEKTAŞ VELİ ![]() |
|
|
|
| eso Kullanıcısına Bu Mesaj İçin Teşekkür Edenler: | ayyıl (22.10.09) |
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Kaderdasim Benim valaha buda biseymi bide benim askerlik anilarim var gulmekden aglamazsan iyidir
kendimle barisik biriyim basimdan gecen komik anilari sitede yayinliyorum arkadaslarda okuyum egeleniyolar zaten internet bir aractir eglenmek bilgi alis verisini saglar .. |
|
![]() |
| Etiketler |
| cihan, cihan nikah, için kan verirse, nikah, verirse |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|