Alevi, Alevilik, bektaşi, PirYolu Forum ,kızılbaş, Alevi Haber, Alevi Forumları

Alevi, Alevilik, bektaşi, PirYolu Forum ,kızılbaş, Alevi Haber, Alevi Forumları (http://www.piryolu.com/forum/index.php)
-   Forum Kuralları ve Kullanılması (http://www.piryolu.com/forum/forum-kurallari-ve-kullanilmasi.html)
-   -   Forum Yönetimine Öneriler (http://www.piryolu.com/forum/forum-kurallari-ve-kullanilmasi/4585-forum-yonetimine-oneriler.html)

"-dost-" 26.05.11 18:38

Forum Yönetimine Öneriler

Bugün forumda yaşanan olumsuz durumun bir daha yaşanmaması için yeni üye kayıtlarının forum yönetiminin denetimine tabii tutulması.

Yeni üyelerin onayının bir gün sonra aktif olmak üzere onaylanmasını.

Yeni üyelerin kişiliklerinin değerlendirmeye alınmasını.Öneriyorum.

Bende daha önce moderatörlük yaptım.Bu gibi olumsuz durumların yaşanmaması için uygulanacak en etkili yol olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla.

"-dost-" 26.05.11 20:28

Cevap: Forum Yönetimine Öneriler

Forum yönetimine bir öneri birde uyarı yaptım.Ama bir saat oldu ne admin nede moderatörler bu mesajı okumadı.Duyarlı canlara teşekkür ederim.Umarım okuyacak vakti bulurlar.

Pir Mehmet 26.05.11 21:38

Alıntı:

"-dost-" Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 16816)
Forum yönetimine bir öneri birde uyarı yaptım.Ama bir saat oldu ne admin nede moderatörler bu mesajı okumadı.Duyarlı canlara teşekkür ederim.Umarım okuyacak vakti bulurlar.

Sevgili dost, çok haklısın. Mesajını gördüm fakat işim çıktı, cevap yazamadım kusura bakma... Bu olayın gerçekleşmesi diğer mod ve admin arkadaşlarımın harekete geçmesi gerek...

profet 26.05.11 21:43

Bugün ne oldu?

"-dost-" 26.05.11 22:02

Bugün yeni kayıt olan bir üye Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili açılmış olan topikte forum üyelerine küfürlü mesaj yazmıştı.Hiçbir yönetici arkadaş forumda olmadığı için o mesaj saatlerce orada kaldı.Daha sonra üyeliği banlanarak iptal edildi.

profet 26.05.11 22:03

Böyle bir durum daha öncede yasanmisti

Kaptan 26.05.11 22:14

Merhaba canlar üzerime vazife değil ancak konu ile ilgili olan önerilerimi ilgili kişilere sunacağım,yaşanan durumdan ötürü üzüntü duyduğumu bilmenizi isterim,aynı durumun tekrar yaşanmaması adına gerekli olan ne ise yapılacağına inanıyorum.

Alevi 27.05.11 04:57

Forumda Kisitlama olmasin, Herkes ozgurce uye olsun, zorluk cekmesin.. insan gibi dolassin faydanlansin diye uyelik sistemini kolaylastirmama ragmen birileri ha bire siteye uye olup kufur ediyolar..

Konuyu Gec farkettim Bu Tamamen teknik Bir Konudur Diger Yônetici arkadaslarin zan altinda birakmamak adina Forum Uyelerinden Özur Dilerim..

Uyelik Sistemi Suandan itibaren Yonetici tarafindan onaylanarak faaliyete gecmistir.. Bununlada bu kufurlemenin onune gecemezsek Uyelik sistemini tamamen kapaticagim.. Davetiye Sistemine gecis yapicagiz Her uyenin 10 uye davet edebilme yetkisi verilcek bu cozummu derseniz bilemiyorum..
Kimsenin huzurumuzu bozmasina musade etmem...

44Arguvan 17.06.11 21:04

Ben nasil admin veya moderatörlere ulasabilirim ???
Bu konuda yardimci olacak biri varsa rica ediyorum
Buarada forumda teknik konularla ilgilenen kim ?
selam, saygilar

Alevi 18.06.11 03:36

Alıntı:

44Arguvan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17501)
Ben nasil admin veya moderatörlere ulasabilirim ???
Bu konuda yardimci olacak biri varsa rica ediyorum
Buarada forumda teknik konularla ilgilenen kim ?
selam, saygilar

Ulasmak istediginiz kisinin ismine tiklayip profil veya ozel mesajla ulasabilirsiniz..
Sitedeki teknik konularla ben ilgileniyorum.. 10 gun sitede yokdum cok ciddi saldirilara maruz kalmis site suan onlarla ograsiyorum en kisa zamanda site eski haline getirmeye calisacagim mesajiniz icin tesekur ederim can..

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:33.

Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2