![]() |
tunceli
|
Cevap: tunceli
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Dérsim Ğarike..
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
İyiki Dersim'e aşığım..
|
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Çok özledim Dersim i.
|
dersime gitmek bir türlü nasip olmadi türkiyede cok yer gezdim doguda cok yere gittim ama bir türlü dersime gidemedim
|
Alıntı:
|
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Dérsim..:p:p:p
|
Vay memleket vay yazın gitmeli
|
Alıntı:
|
Dersim 'in ve Dersim halkının bende yeri ve değeri bam başka Dersimli değilim ama Dersime olan aşkım sevgim bam başkadır yıllardan beri gitmek hiç nasip olmadı hayallerimden birisidir Dersim de Munzur Festivalinde Halkım ile beraber Dersim Türkülerini söylemek hatta repertuarımı bile hazırladım....Dersim benim için bam başka ana yurdum olan Bingöl ve doğduğum topraklar olan Diyarbakır'ı bile bu kadar çok sevmiyorum diyebilirim ama Dersim insanı ve Dersim bam başka....
Dersim halkıda benim için bam başkadır orada kötlük yoktur varsa da başka yerden bulaşmıştır orda iyilik çoktur İNSANLIĞIN başkentidir Dersim.... Bir gün sana geleceğim Dersim Munzura geleceğim suyunu içeceğim Toprağına yüzümü süreceğim senin Düzgün baba ya gidip dilek tutacağım Munzura çıkıp sevinç ve hasret göz yaşı dökeceğim. Yer yer gezeceğim insanlarla konuşacağım Elimde Sazım ile kılamlar deyirler söyleceğim Koyê Dêrsim ware mavo,,, Dersim dört dağ içinde Dilbêra Dêrsime, ve daha nicelerini Ovacık Gözlerine geleceğim Berrak temiz suyunla Temizleneceğim Hozata Elqajiye ye Mazgirte Pülümüre Nazmiye ye Çemişgezege Pertege... Munzur'da haykıracağım, Ez Amo Munzur bawo Ez Amo Düzgün BAwo Ez Amo Dêrsim... |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:32. |
Sitemiz tüm dünyaya açık, hiçbir ayrım yapmaksızın faaliyettedir. Sitemize katılmak için alevi olmanız şart değildir kapımız herkese açıktır ve herkes fikir ve düşüncelerini özgürce konuşabilir. Ayrıca tüm üyeler her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Her türlü sorumluluk yazan kullanıcıların kendisine aittir. Uygunsuz davranış vb. hareketler bazen site ekibinin gözünden kaçabilir. Bu yüzden uygunsuz davranış görülmesi durumunda, şikayetlerinizi iletişim bölümünden bildirirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır. Bu site, telif hakları Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd'e ait olan vBulletin® scripti ile tasarlandı ve kodlandı. Ayrıca sitemiz extra Php ve Ajax -jQ- ile güçlendirildi. Arama motoru optimizasyonu ise, vBSEO kullanılarak yapılmıştır.